aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Θέλουμε τον τίτλο, να το αποδείξουμε και στο γήπεδο»

«Θέλουμε τον τίτλο, να το αποδείξουμε και στο γήπεδο»

Στην τελική της ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της ομάδας U21 της Ομόνοιας, ενόψει της συμμετοχής της στον τελικό κυπέλλου, όπου θα αναμετρηθεί με τον ΑΠΟΕΛ, την Τετάρτη, 17 Μαΐου, στις 19:00, στο στάδιο του ΘΟΪ Λακατάμιας.

Υπάρχει αποφασιστικότητα στους πράσινους για κατάκτηση του τίτλου, ειδικά μετά τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε το πρωτάθλημα, στο οποίο η Ομόνοια τερμάτισε στη 2η θέση, πίσω από τον Απόλλωνα. Κάτι τέτοιο επιβεβαιώνεται και από την τοποθέτηση του προπονητή, Ανδρέα Νεοφύτου, στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου: «Αποδεχόμαστε ότι είμαστε το φαβορί του τελικού, κάτι που θα πρέπει να αποδείξουμε στο γήπεδο. Μας έχει πληγώσει η εξέλιξη του πρωταθλήματος, ειδικά στις τελευταίες αγωνιστικές και μέσω του τελικού θέλουμε να αποδείξουμε πόσο καλή ομάδα είμαστε. Θέλουμε πολύ αυτόν τον τίτλο».

Ο Ανδρέας Νεοφύτου είχε διαδεχθεί στην τεχνική ηγεσία της ομάδας τον Άκη Ιωακείμ, όταν ο δεύτερος προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα: «Έγινε πολύ καλή δουλειά από τον Άκη Ιωακείμ, την οποία φροντίσαμε να συνεχίσουμε. Οι συμβουλές του Άκη Ιωακείμ, ήταν καθοριστικές στην προσπάθεια που καταβάλαμε για να φτάσουμε στον τελικό», ανέφερε ο Ανδρέας Νεοφύτου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ