aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΘέληση και αποφασιστικότητα για ανατροπή των δεδομένων

Θέληση και αποφασιστικότητα για ανατροπή των δεδομένων

Χαρακτήρα «τελικού» έχει πάρει για την ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ ο εκτός έδρας αγώνας απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, την ερχόμενη Πέμπτη (19:00), στο “Λευκόθεο” στάδιο, στο πλαίσιο της τελικής φάσης πρωταθλήματος. Η ομάδα μας, μετά την άδικη ήττα της περασμένης εβδομάδας, βρίσκεται με 2-0 πίσω στις νίκες και θέλει οπωσδήποτε να κερδίσει, ώστε να παραμείνει ζωντανή στο κόλπο του τίτλου.

Παρά το γεγονός πως ο ΑΠΟΕΛ με νίκη θα τερματίσει στην πρώτη θέση, στις τάξεις των «πρασίνων» υπάρχει αισιοδοξία πως η ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει στην έδρα του «αιώνιου», όπως είχε κάνει στον πρώτο ημιτελικό αγώνα κυπέλλου.

Για το αγώνα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Γιάννος Ιωάννου:«Υπήρξε απογοήτευση μετά την δεύτερη ήττα, κυρίως με τον τρόπο που ήρθε. Είναι δύσκολο να ανατραπούν τα δεδομένα, όμως εμείς είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στον αγώνα της Πέμπτης, στοχεύοντας στη νίκη».

Για τη φετινή αγωνιστική πορεία του «τριφυλλιού», ο διεθνής ποδοσφαιριστής ανέφερε: «Από τη στιγμή που φτάνεις στην τελική φάση του πρωταθλήματος και έχεις ήδη κατακτήσεις το κύπελλο, η χρονιά κατά τη άποψή μου είναι επιτυχημένη. Σίγουρα θα υπάρξει απογοήτευση αν χάσουμε το πρωτάθλημα, επειδή πιστεύουμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα φέτος, όμως είναι πολύ σημαντικό που αυτή η ομάδα δείχνει σταθερότητα, αν αναλογιστούμε ότι τα τελευταία δύο χρόνια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, φτάσαμε συνολικά σε τέσσερεις τελικούς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ