aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΘέληση έχει, μακάρι και καλοτυχία

Θέληση έχει, μακάρι και καλοτυχία

Μία μέρα μετά την ανακοίνωση της Ομόνοιας για την απόκτηση του Δημήτρη Κωνσταντινίδη με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, ο συνάδελφος Γιώργος Ζαΐρης αρθρογράφησε στο σαλονικιώτικο σάιτ «Metrosport.gr» για την κίνηση αυτή, τόσο του ΠΑΟΚ, όσο και του νεαρού δεξιού μπακ.

Αρχικά, ο συνάδελφος από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει: Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έχει μπροστά του μια σεζόν για να ξορκίσει την κακοτυχία του, να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και τον Μάιο να επιστρέψει στην Τούμπα. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που και ταλέντο έχει και μπάλα ξέρει αλλά εκεί που ήταν έτοιμος για το «ξεπέταγμα» στάθηκε άτυχος. Πριν από δυο χρόνια στο φιλικό με την ΚΠΡ στο Λονδίνο και πέρσι επίσης ένας ακόμη σοβαρός τραυματισμός.

Δείτε αυτούσια τη συνέχεια του άρθρου του:

Το θετικό σε αυτό το νέο ξεκίνημα του Δημήτρη είναι ότι επέλεξε να πάει σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Πρώτη φορά φεύγει από την Ελλάδα και φυσικά δεν ήθελε να συμφωνήσει με ομάδα της δεύτερης κατηγορίας ή κάποια της Σούπερ Λίγκα αφού δεν είχε τίποτε να του προσφέρουν. Θα ήταν και πισωγύρισμα μια τέτοια επιλογή. Η Ομόνοια κάνει πρωταθλητισμό, είναι ομάδα στην οποία ο Κωνσταντινίδης βρήκε γνώριμα πρόσωπα και πλέον στα πόδια του είναι να πετύχει αυτά που έκανε ο Κουλούρης στην Ανόρθωση ή ο Πέλκας στη Σετουμπάλ.

Να επικεντρωθεί δηλαδή στο ποδόσφαιρο, να πάρει παιχνίδια στα πόδια του που είναι το πλέον σημαντικό και να μπορέσει έτσι να επιστρέψει έτοιμος για να διεκδικήσει αυτό που πολλές φορές «άγγιξε» αλλά η κακοτυχία του στέρησε με τους σοβαρούς τραυματισμούς. Φυσικά σε έναν δανεισμό, παίζει ρόλο και το πώς τον αντιμετωπίζει ο ίδιος ο παίκτης. Άλλος τον βλέπει ως «τιμωρία» από την ομάδα και άλλος ως μια πρόκληση για να αποδείξει πράγματα τόσο στον εαυτό του όσο και στην ομάδα που ανήκει και που θέλει να επιστρέψει.

Ο Κουλούρης για παράδειγμα ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και δεν θα ξεχάσω την ατάκα του από την Ολλανδία όταν και παραχώρησε συνέντευξη στην «Μ» στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας: «Πήγα παιδί και γύρισα άνδρας. Τα βρήκα με τον εαυτό μου, άδειασα το μυαλό μου από πράγματα που δεν είχαν σχέση με το ποδόσφαιρο και αφοσιώθηκα μόνο σε αυτό».

Έτσι πέτυχε, έτσι επέστρεψε και έτσι κέρδισε την εμπιστοσύνη του Ίβιτς. Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και  με τον Πέλκα που μετά από έναν δανεισμό στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, το μεγάλο άλμα και τη μεγάλη βελτίωση την έκανε στην Σετουμπάλ. Μακάρι να συμβεί το ίδιο και με τον Κωνσταντινίδη και να επιστρέψει γερός και έτοιμος για να συνεχίσει να διεκδικεί ένα ανεκπλήρωτο (χωρίς να έχει την απόλυτη ευθύνη) όνειρο, δηλαδή τη φανέλα βασικού στην αγαπημένη του ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ