aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΘέλεις το άλμα; Απόδειξέ το!

Θέλεις το άλμα; Απόδειξέ το!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Για να διαγράψει μια και καλή το κακό ξεκίνημα, με τα τέσσερα αρνητικά αποτελέσματα απέναντι σε μικρομεσαίες ομάδες (δυο ήττες και δυο ισοπαλίες), η Ομόνοια θα θελήσει αύριο απέναντι στην Ανόρθωση να τριτώσει το καλό γι’ αυτήν.

Αφού έκανε τα 2 στα 2 επί ΑΕΛ και Νέας Σαλαμίνας στα πρόσφατα παιχνίδια της, θα αναζητήσει άλλη μια επιτυχία σε ντέρμπι. Τι θα πετύχει; Απλούστατα θα κάνει το σημαντικό άλμα, στέλνοντας το μήνυμα ότι επέστρεψε και μονιμοποιείται στα ψηλά. Άλλωστε, μετά τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής, η Ομόνοια στρογγυλοκάθισε στην 4η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς. Έχει την ευκαιρία με τρίτη σερί νίκη στο αυριανό ντέρμπι, υποχρεώνοντας και την αντίπαλό της στην πρώτη της φετινή ήττα (να ένα επιπρόσθετο κίνητρο), να κάνει ενδεχομένως επιπλέον άλμα αλλά και να μειώσει τη διαφορά από την Ανόρθωση στους δυο βαθμούς έχοντας και ματς λιγότερο. Το θετικό σημάδι για τους πράσινους ενόψει Ανόρθωσης είναι ότι στα ντέρμπι που προηγήθηκαν με ΑΕΚ και ΑΕΛ και πάλι στο ΓΣΠ, μέτρησε το απόλυτο των βαθμών. Επίσης, σύμμαχός της θα είναι και πάλι η παράδοση.

Τώρα, λοιπόν, που η Ομόνοια βρίσκεται σε καλό φεγγάρι θα πρέπει να αρπάξει την ευκαιρία της, να εδραιωθεί στα ψηλά και να επιβεβαιώσει ότι βρήκε ρυθμό και σταθεροποιείται σταδιακά σε υψηλό επίπεδο. Από τη στιγμή που πάτησε το κουμπί της… απογείωσης με τις δυο σερί επιτυχίες, καθήκον της πλέον είναι να διατηρηθεί σε ψηλή πτήση, με όλα τα θετικά επακόλουθα. Ο βαθμός δυσκολίας του αυριανού ντέρμπι είναι υψηλός, όμως η καλή Ομόνοια, με «όπλο» τον κόσμο της, έχει καλές πιθανότητες για τη νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ