aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΘέλει τον Παντίλιμον ο Νταν Αλέξα: «Ακόμα και στην Κύπρο είχε πολύ καλό μισθό»

Θέλει τον Παντίλιμον ο Νταν Αλέξα: «Ακόμα και στην Κύπρο είχε πολύ καλό μισθό»

Τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας αναζητεί ο Κόστελ Παντίλιμον. Ο γιγαντόσωμος τερματοφύλακας που υπερασπίστηκε την εστία της Ομόνοιας για μερικούς μήνες ανήκει στην Νότιγχαμ Φόρεστ, όμως δεν προκύπτει με βάση τα ρεπορτάζ πιθανότητα παραμονής του στο ρόστερ της αγγλικής ομάδας.

Εκτός απρόοπτου θα παραχωρηθεί και πάλι ως δανεικός, όμως διατηρεί αρκετά ψηλό συμβόλαιο και αυτό βάζει εμπόδια στις ενδιαφερόμενες ομάδες. Κατά την παραμονή του στην Κύπρο η Ομόνοια κάλυπτε μέρος των απολαβών του και το υπόλοιπο ποσό πλήρωνε η Νότιγχαμ.

Στην πατρίδα του, τη Ρουμανία, ο Παντίλιμον έχει φτιάξει πολύ καλό όνομα και η περίπτωσή του δεν αφήνει αδιάφορες ομάδες της χώρας. Μάλιστα, ο γνωστός στο κυπριακό κοινό από τη θητεία του στην Ανόρθωση, Νταν Αλέξα δήλωσε θαυμαστής του Παντίλιμον και δήλωσε ξεκάθαρα ότι θα τον ήθελε στην Ραπίντ Βουκουρεστίου, όπου είναι προπονητής.

«Θα ήθελα πραγματικά να μπορώ να συνεργαστώ μαζί του, είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας. Είναι τερματοφύλακας με επίπεδο ψηλότερο από την Λιγκ1 της Ρουμανίας. Είναι μετριόφρων και εξαιρετικός χαρακτήρας. Ποιος δεν θα ήθελε τον Παντίλιμον;», ανέφερε αρχικά ο Νταν Αλέξα στην Telekom Sport και ακολούθως σημείωσε τις δυσκολίες για να γίνει μία τέτοια μετεγγραφή.

«Εάν κερδίσει την άνοδο στην Λιγκ1 η Ραπίντ σίγουρα θα τον θέλουμε. Αλλά, είναι δύσκολο για μένα να πιστέψω ότι μπορούμε να τον φέρουμε. Ακόμα κι αν ήταν στην Κύπρο, είχε πολύ καλό μισθό», κατέληξε ο Νταν Αλέξα.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ