aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΘέλει τον Γερμανό της

Θέλει τον Γερμανό της

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Παρόλο που ο Γιόζεφ Τσιμπάουερ βρέθηκε πολύ κοντά στην Ομόνοια, τελικά η περίπτωση του Γερμανού προπονητή δεν προχωρεί αφού φαίνεται να μην είναι σε θέση να αναλάβει άμεσα την ομάδα. Το κεφάλαιο αυτό δεν έχει κλείσει οριστικά, ωστόσο με τα δεδομένα που ισχύουν σήμερα δύσκολα θα υλοποιηθεί η σύναψη συνεργασίας ανάμεσα στις δυο πλευρές. Την ώρα που στο σύλλογο της Λευκωσίας φέρονται αποφασισμένοι να ψάξουν καλά το θέμα και να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Παράλληλα, η αξιολόγηση από τα μέλη της επιτροπής που συστάθηκε για την εξεύρεση προπονητή, συνεχίζεται καθημερινά και στόχος είναι, τη Δευτέρα να βρίσκεται στο ΓΣΠ, στο ματς της Ομόνοιας με τον Απόλλωνα, ο νέος τεχνικός της ομάδας. Είτε να κάθεται στον πάγκο, είτε να παρακολουθήσει το παιχνίδι από την εξέδρα και να πάρει μια πρώτη γεύση από την ομάδα που θα αναλάβει.

Διαβάστε επίσης: Και ξαφνικά Ντιρκ Σούστερ για την Ομόνοια!

Πληροφορίες του «Goal» φέρουν τα μέλη της επιτροπής, να έχουν ψηλά στις επιλογές τους επιλογή από τη γερμανική αγορά. Η πειθαρχία είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των Γερμανών και αυτό φέρεται να είναι ένα από τα πρωτεύοντα στοιχεία που θα πρέπει να συνοδεύουν τον νέο προπονητή.

Το όνομα του Ντάνιελ Στέντελ «παίζει» για τον «πράσινο» πάγκο. Ήταν για χρόνια στο Αννόβερο, στις μικρές ομάδες και πέρσι ήταν προπονητής της πρώτης ομάδας. Είναι νεαρός, 43 χρονών, φιλόδοξος και από τις συστάσεις που έχουν λάβει στην Ομόνοια θεωρείται ιδανική επιλογή. Επίσης, στα ονόματα που προτάθηκαν είναι και του επίσης Γερμανού, Ντιρκ Σιούστερ, που ήταν στην Άουγκσμπουρ και προηγουμένως στην Ντάρμσταντ. Είναι 49 χρονών.

Διαβάστε επίσης: Στάσιμο το θέμα Τσιμπάουερ

Ακόμη, η ισπανική αγορά δεν αφήνει αδιάφορα τα μέλη της επιτροπής αφού στην ομάδα υπάρχουν αρκετοί που μιλούν την ίδια γλώσσα. Ακόμη, ένα δυνατό όνομα που προτάθηκε είναι αυτό του Αντρέας Αλμ, του 44χρονου προπονητή που για μια πενταετία (2011-16) ήταν στην ΑΙΚ Στοκχόλμης, με την οποία πανηγύρισε τίτλους, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε τη Βέζλε Δανίας. Στη λίστα είναι και ο Ρουμάνος Έντουαρντ Ιορτανέσκου, μέχρι πρότινος προπονητής στην Άστρα.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει οριστική απόφαση για προπονητή, είναι ακόμη πιο ορατό το ενδεχόμενο η Ομόνοια τη Δευτέρα να υποδεχθεί τον Απόλλωνα με τον Ιωακείμ στον πάγκο της. Δίπλα του θα έχει τους Λεωνή και Κίναν.

Διαβάστε επίσης: Tο «13άρι» της ντροπής

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ