aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΘέλει συνέχεια και συνέπεια η Ομόνοια

Θέλει συνέχεια και συνέπεια η Ομόνοια

Το ματς με την ΑΕΚ ανήκει στην ιστορία. Στην Ομόνοια, πέρα από τους βαθμούς, κρατάνε την τόνωση του ηθικού των ποδοσφαιριστών, τη δυναμική και το γεγονός ότι ο κόσμος της ομάδας άρχισε, πλέον, να πείθεται για τις δυνατότητες της ομάδας του.

Η προσοχή έχει επικεντρωθεί ήδη στο νέο ντέρμπι, αυτό με την ΑΕΛ στο Τσίρειο το προσεχές Σάββατο (19:00). Όπως αυτό που προηγήθηκε, έτσι και το επερχόμενο έχει τη δική του σημασία και οι πράσινοι θα πάνε στη Λεμεσό για το διπλό.

Ο βαθμός δυσκολίας είναι και πάλι μεγάλος, ωστόσο όπως φάνηκε και κόντρα στην ΑΕΚ, με καλή τακτική, πάθος και πείσμα για τη νίκη, όλα είναι πιθανά. Στην Ομόνοια θέλουν να έχουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα, δείχνοντας παράλληλα συνέπεια.

Θα θέλουν να αποδείξουν πως η προχθεσινή παρουσία τους δεν ήταν απλώς ένα πυροτέχνημα, αλλά ότι όντως η ομάδα πήρε τα πάνω της και σταθεροποιείται σε ψηλά στάνταρ απόδοσης.

Δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα του Τσιρείου ο Βύντρα, ενώ οι πιθανότητες να επανέλθει ο Φλορέσκου είναι με το μέρος του, παρόλο που αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις προσεχείς μέρες. Θα απουσιάσει και πάλι ο τιμωρημένος Παναγή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ