aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΘέλει να το κάνει όπως με την ΑΕΚ («πυρετός» για δύο βασικούς)

Θέλει να το κάνει όπως με την ΑΕΚ («πυρετός» για δύο βασικούς)

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Συνέχεια στο απόλυτο σκοραρίσματος θα θελήσει να δώσει η Ομόνοια στο ντέρμπι με την ΑΕΛ. Ως γνωστόν, οι πράσινοι είδαν δίχτυα και στα 11 ματς πρωταθλήματος. Η Ομόνοια, το Σάββατο, θα αντιμετωπίσει την ομάδα που διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη αμυντική γραμμή του πρωταθλήματος, με 5 γκολ παθητικό.

Το ίδιο ίσχυε και την περασμένη εβδομάδα όταν αντίπαλός της ήταν η ΑΕΚ, που επίσης είχε δεχθεί 5 γκολ. Κατάφερε να τη φιλοδωρήσει με δύο γκολ και να φθάσει στη νίκη. Αυτό θα επιδιώξει να κάνει και το Σάββατο στο Τσίρειο, γνωρίζοντας πως δύναμη της ΑΕΛ είναι η άμυνά της. Η Ομόνοια θα την «χτυπήσει» με το δικό της ισχυρό «όπλο», την επίθεσή της.

Δύο ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, που θεωρούνται βασικοί, οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης και Φάνος Κατελάρης, είναι στο όριο το κίτρινων καρτών. Έχουν από τρεις και στην αμέσως επόμενη που θα αντικρίσουν δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα που θα ακολουθήσει. Οι δυο τους για να δηλώσουν παρόντες στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να αποφύγουν την κίτρινη κάρτα στο ματς με την ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ