aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΘέλει να επαναλάβει εαυτόν, ένα μήνα μετά…

Θέλει να επαναλάβει εαυτόν, ένα μήνα μετά…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ένα πρόσφατο δικό της επίτευγμα θα έχει ως οδηγό, η Ομόνοια, στο προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΛ, θέλοντας να επιστρέψει στις επιτυχίες και να αφήσει πίσω της τα τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα. Ποιο είναι αυτό; Η επιβλητική νίκη επί της ΑΕΚ, στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν. Είχε προηγηθεί η πρώτη απρόσμενη ήττα από την Πάφο εκτός έδρας (1-2) και καπάκι, τέσσερις μέρες μετά, νίκησε με το εντυπωσιακό 5-2 την ομάδα της Λάρνακας στο πρώτο ντέρμπι της περιόδου.

Τώρα, το σκηνικό είναι ακόμη χειρότερο, αφού ναι μεν προέρχεται και πάλι από ήττα, όμως προηγήθηκαν και δύο ισοπαλίες. Τρία αρνητικά αποτελέσματα, ενώ και πάλι ακολουθεί ντέρμπι. Θα έχει αυτή τη φορά τον τρόπο η Ομόνοια να αντιδράσει και να επιστρέψει στις επιτυχίες; Την απάντηση θα τη δώσουν οι ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ, το απόγευμα του Σαββάτου. Θα ψάξουν αντίδραση, θέλοντας να δείξουν χαρακτήρα μεγάλης ομάδας, που στα δύσκολα έχει τις λύσεις.

Το παιχνίδι δεν αναμένεται εύκολο, όμως παίζοντας στο ΓΣΠ, παρόλο που δεν θα επικρατούν οι γνωστές συνθήκες λόγω της αποχής των οργανωμένων, αλλά κι άλλου κόσμου που τάσσεται ενάντια στην ταυτοποίηση, η νίκη αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στόχο όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος. Άλλωστε και με την ΑΕΚ, τότε, πριν ένα μήνα, παίχτηκε μπροστά σε άδειες εξέδρες λόγω της τιμωρίας κεκλεισμένων των θυρών.

Τα περιθώρια στένεψαν για το «τριφύλλι», μετά την απώλεια 10 βαθμών στα πρώτα έξι ματς και η επάνοδος στις επιτυχίες φαντάζει επιβεβλημένη. Είναι μεν νωρίς, χάθηκε όμως αρκετό έδαφος. Ενδεχόμενη επιτυχία, πέραν από τους βαθμούς, θα επιφέρει την ηρεμία και παράλληλα θα προσδώσει αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές, με τους πλείστους να είναι η σκιά του καλού εαυτού τους. Γιατί οι δυνατότητες υπάρχουν, θα πρέπει όμως να τις ξεδιπλώσουν στο γήπεδο αφού μπάλα παίζουν αυτοί και όχι το βιογραφικό τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ