aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓΥΝΑΙΚΕΙΟΘέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες

Θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες

Διεξάγεται η 9η αγωνιστική του γυναικείου πρωταθλήματος την Κυριακή, με την Ομόνοια να φιλοξενείται από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Champions Ύψωνα και να στοχεύει στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη, μετά από την επιτυχία της περασμένης αγωνιστικής σε βάρος της Πάφια. Ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο «Στέλιος Χαρή», στον Ύψωνα και θα αρχίσει στις 11:00.

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου παραχώρησε η ποδοσφαιρίστρια της ομάδας, Φωτεινή Ανδρονίκου: «Η προετοιμασία ενόψει του αγώνα συνεχίζεται κανονικά, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε με τις καιρικές συνθήκες. Εμείς θα πρέπει να εφαρμόσουμε με επιτυχία τις οδηγίες του προπονητή μας και να είμαστε συγκεντρωμένες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Για την συνέχεια της σεζόν, η Ανδρονίκου ανέφερε: «Πιστεύω πως η ομάδα θα βελτιώνεται και η χρονιά θα εξελιχθεί καλύτερα. Οφείλουμε καθημερινά να βελτιωνόμαστε, ώστε να παρουσιαστούμε ακόμη πιο έτοιμες τη νέα αγωνιστική περίοδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ