aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΘέλει να αποβάλει το σύνδρομο στα εκτός

Θέλει να αποβάλει το σύνδρομο στα εκτός

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Ο αγώνας με αντίπαλο τη Δόξα στο Μακάρειο πλησιάζει και στην Ομόνοια προετοιμάζονται για άλλη μια έξοδο, ελπίζοντας πως αυτή τη φορά θα αποβάλει το… σύνδρομο που ταλανίζει φέτος την ομάδα στις εκτός έδρας αναμετρήσεις. Σε τι αναφερόμαστε; Στις απώλειες του «τριφυλλιού» μακριά από το ΓΣΠ, σε παιχνίδια από αυτά που θα έπρεπε να τα είχε «καθαρίσει».

Τέσσερις εκτός έδρας αγώνες έχει δώσει μέχρι στιγμής η Ομόνοια και όσο κι αν ακούγεται παράξενο, μετρά μόνο μια νίκη κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Με την Πάφος FC και τον Ερμή έχασε, ενώ με τον Άρη έμεινε στην ισοπαλία, αφήνοντας σημαντικούς βαθμούς μακριά από το «σπίτι» της. Σε τέτοια ματς, απέναντι σε υποδεέστερους αντιπάλους οι λέξεις «ήττα» και «ισοπαλία» απαγορεύονται για την ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου, εάν θέλει πραγματικά να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει.

Το αυριανό ματς προσφέρεται για να επιστρέψει η Ομόνοια στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά τις διαδοχικές απώλειες βαθμών στα τρία τελευταία παιχνίδια και να κοιτάξει μπροστά τη δύσκολη συνέχεια που την περιμένει. Θεωρείται λοιπόν επιτακτική ανάγκη για τους πρωτευουσιάνους η νίκη επί της Δόξας, με δεδομένο μάλιστα ότι ακολουθούν τα ντέρμπι με ΑΕΚ και Απόλλων, που θα κρίνουν πολλά σε ό,τι αφορά τη μετέπειτα πορεία των πρασίνων στον φετινό μαραθώνιο.

Για να πάρει η Ομόνοια το ζητούμενο αύριο στο Μακάρειο, θα πρέπει σίγουρα να είναι αποτελεσματική και ν’ αποφύγει τα εύκολα αμυντικά λάθη, γιατί απέναντί της θα έχει μια ομάδα που διαθέτει καλή επιθετική γραμμή και είναι ικανή να κάνει τη ζημιά αν της δοθεί η ευκαιρία. Ο Πάμπος Χριστοδούλου προειδοποίησε τους παίκτες του για τις δυσκολίες που θ’ αντιμετωπίσουν κόντρα στους πράσινους της Κατωκοπιάς και αναμένει να δει να εφαρμόζονται στο γήπεδο αυτά που δουλεύουν εδώ και μια εβδομάδα στις προπονήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ