aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΘέλει και τον Θεοδόση Κύπρου

Θέλει και τον Θεοδόση Κύπρου

Εκτός από τον δεξιό μπακ-χαφ Μάριο Δημητρίου, ο Ερμής κινείται για την απόκτηση ακόμη ενός παίκτης της Ομόνοιας. Ο λόγος για τον εξτρέμ Θεοδόση Κύπρου (φωτό), ο οποίος επίσης δεν συμπεριλαμβάνεται στο πλάνο του Χουάν-Κάρλος Ολίβα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Goal News», οι επαφές με τους πράσινους βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα υπάρξει θετική κατάληξη. Οι μαυροκόκκινοι υπολογίζουν πως σύντομα θα προκύψουν νεότερα και για τους δύο ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού».

Από εκεί και πέρα, στην τρέχουσα εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις αναφορικά με την προσπάθεια απόκτησης μέσου και εξτρέμ. Ο πρόεδρος του συλλόγου της Αραδίππου Λούκας Φανιέρος, βρίσκεται σε συζητήσεις με δύο παίκτες των αντίστοιχων θέσεων, οι οποίοι υποδείχτηκαν από τον Κώστα Καϊάφα.

Εντός των επόμενων 24ωρων αναμένεται να ολοκληρωθούν και αν υπάρξει θετική απάντηση θα προκύψει και σχετική ανακοίνωση.

Τέλος, μετά τη σημερινή πρωινή προπόνηση, το σκηνικό για τον Ερμή θα μεταφερθεί στον Αγρό. Ο Κώστας Καϊάφας και το τεχνικό επιτελείο του θα βάλουν μπρος για το βασικό σκέλος της προετοιμασίας των «φτεροπόδαρων» στο ορεινό αθλητικό κέντρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ