aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Θα βγούμε μπροστά να κερδίσουμε» (pics)

«Θα βγούμε μπροστά να κερδίσουμε» (pics)

Συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ομόνοια παρέθεσε σήμερα το απόγευμα ο προπονητής της Μπάναντς, Τίτο Ραμάγιο.

Για τον αγώνα: Η Ομόνοια είναι δύσκολος αντίπαλος, αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να προκριθούμε. Έχουμε χάσει τον καλύτερο μας παίκτη, αλλά θα παίξουμε με αυτούς που έχουμε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Δεν θα μας επηρεάσουν οι απουσίες, δουλεύουμε εδώ και καιρό για την Ομόνοιας. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά.

Για την κατάσταση της ομάδας του: Είμαστε σε καλή κατάσταση και έχουμε αρκετές πιθανότητες για πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Για τις προηγούμενες αποτυχημένες προσπάθειες τους στην Ευρώπη: Δεν είχαμε τόσο καλό υλικό τις προηγούμενες χρονιές. Πραγματικά πιστεύω πως φέτος μπορούμε να προκριθούμε. Θα βάλουμε το πήχη ψηλά φέτος, ειδικά στο πρωτάθλημα της χώρας. Άσχετα με ενδεχόμενη αποτυχία ή αποκλεισμό θα συνεχίσουμε με στόχο το πρωτάθλημα.

Για το πώς σκοπεύει να αντιμετωπίσει το Σέρινταν: Θα τον κρατήσουμε μακριά από την εστία. Θα αμυνθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Ξέρουμε πως άλλαξε ο προπονητής τους και θα παίξει διαφορετικά. Εμείς πάντως δεν θα αμυνθούμε, θα βγούμε μπροστά να κερδίσουμε.

Για το αν θα επηρεαστούν οι παίκτες από το γεγονός πως δεν παίζουν στην έδρα τους: Όχι νιώθουν άνετοι εδώ. Είναι εξαιρετικές οι εγκαταστάσεις. Δεν θα επηρεαστούμε.

Για το πόσο κόσμο περιμένουν: Συνήθως η προσέλευση είναι 1000-2000 άτομα, αλλά περιμένουμε περισσότερους.

Για το ποσοστό που δίνει στην ομάδα του: Μετά το πρώτο ματς θα σας πω.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ