aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΘα… τρέξουν για την πρεμιέρα

Θα… τρέξουν για την πρεμιέρα

Αγώνα δρόμου για να προλάβουν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα κάνουν οι δύο ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας που αποκόμισαν τραυματισμό στο φιλικό με το Παραλίμνι.

Ο Μίκαελ Γκαφούρ υπέστη συνδεσμική κάκωση, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης για τις επόμενες μέρες. Δεν προσδιορίζεται ο χρόνος επανόδου του, όμως εκφράζεται η πίστη πως θα είναι διαθέσιμος για την πρεμιέρα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο Γκόμεθ βρήκε τον «εκλεκτό»

Όσον αφορά το Ραούλ Λοέ, τα πράγματα φαντάζουν καλύτερα και ενδεχομένως να προλάβει και το τελευταίο φιλικό, στις 18 Αυγούστου, με τον Ερμή στο ΓΣΖ. Η μυϊκή ενόχληση που ένιωσε ο Λοέ δεν έχει να κάνει με θλάση, όπως αρχικά υπήρξε η ανησυχία, αλλά με σύσπαση του μυός, και θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολίβα ψάχνει, η Ομόνοια ψάχνεται…

Θυμίζουμε πως ο Ντάρμπισαϊρ δύσκολα θα προλάβει τα πρώτα παιχνίδια του θεσμού ενώ ούτε ο Μότα πήρε ακόμα χρόνο συμμετοχής στα φιλικά της Ομόνοιας λόγω τραυματισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ