aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΘα το τραβήξει μέχρι τέλους για Κατσαντώνη

Θα το τραβήξει μέχρι τέλους για Κατσαντώνη

Αποφασισμένη να το τραβήξει μέχρι τέλους, πιστεύοντας ότι θα δικαιωθεί για την περίπτωση Ανδρέα Κατσαντώνη, παρουσιάζεται η πλευρά της Ομόνοιας. Ήδη ο νομικός σύμβουλος του συλλόγου, Γιώργος Χριστοφίδης, καταχώρησε χθες προσφυγή στην Επιτροπή Επίλυσης Διαφορών της ΚΟΠ, καλώντας την ουσιαστικά να υποχρεώσει τον ποδοσφαιριστή να υπογράψει το συμβόλαιό του αφού αυτό έπρεπε να έχει κάνει ήδη.

Διαβάστε επίσης: Οι δύο «μνηστήρες» για τον Χριστοδούλου της Ομόνοιας

Ο κ. Χριστοφίδης, μίλησε στον «Active» για το θέμα που προέκυψε με τον νεαρό ποδοσφαιριστή. Επανέλαβε τα όσα μεταφέρθηκαν από πλευράς του σωματείου από προχθές ότι έγιναν όλα βάσει του τι προνοεί συγκεκριμένος κανονισμός. Ακολούθως, σε ερώτηση εάν ο ποδοσφαιριστής ενδεχομένως να μη θέλει να συνεχίσει στην Ομόνοια σχολίασε: «Δεδομένο ότι του προσφέρεται επαγγελματικό συμβόλαιο και αντί αυτού επιλέγει να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του ως ερασιτέχνης, δημιουργεί διάφορα ερωτηματικά και εδώ είναι που θα πρέπει να επιληφθεί του θέματος η Επιτροπή Επίλυσης Διαφορών της ΚΟΠ».

Διαβάστε επίσης: Πέρασε από τον ΑΠΟΕΛ το πρώτο απόκτημα της Ομόνοιας

Για τυχόν ευθύνες που έχει η Ομόνοια στο θέμα, τοποθετήθηκε: «Κατά την άποψή μου δεν έχει καμία ευθύνη. Έχει πράξει με δέουσα επιμέλεια αυτό που έπρεπε να κάνει, να προτείνει στον ποδοσφαιριστή επαγγελματικό συμβόλαιο. Έγιναν συναντήσεις με τον κηδεμόνα του με τον ίδιο αλλά και τον εκπρόσωπό του, έχει προταθεί συμβόλαιο και η Ομόνοια κατέθεσε από τις 16 Μαΐου το συμβόλαιο στην ΚΟΠ. Έχουν πράξει αυτό που έπρεπε και ήταν το πιο σωστό».

Καταλήγοντας είπε ότι, η Ομόνοια θα διεκδικήσει τον ποδοσφαιριστή και τα δικαιώματά του μέχρι τέλους. Είχε την ευκαιρία να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο και επέλεξε να μείνει ερασιτέχνης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ