aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Θα μιλήσει με τα πόδια του κόντρα στην Ομόνοια ο Ναϊνγκολάν»

«Θα μιλήσει με τα πόδια του κόντρα στην Ομόνοια ο Ναϊνγκολάν»

Δηλώσεις εκ μέρους του Ράντζα Ναϊνγκολάν πραγματοποίησε ο δικηγόρους του Βέλγου ποδοσφαιριστή Ομάρ Σουϊντί σε Μέσα της χώρας. Όπως τόνισε, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής της Αντβέρπ, μετάνιωσε το γεγονός ότι οδήγησε υπό την επήρεια αλκοόλ, και δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

Ανέφερε παράλληλα, πως ο Ναϊνγκολάν δεν πρόκεται να τοποθετηθεί εκ νέου για το ζήτημα, αλλά θέλει να μιλήσει με τα… πόδια του, με αρχή τον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στην Ομόνοια για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Το δημοσίευμα:

Το Σάββατο βράδυ, τον Ναϊνγκολάν σταμάτησε η αστυνομία όταν οδηγούσε πάνω από όριο ταχύτητας. Υποβλήθηκε σε άλκοτεστ, του οποίου το αποτέλεσμα ήταν πάνω από το επιτρεπόμενο όριο. Μέσω του δικηγόρου του Ομάρ Σουϊντί ο Ράντζα απολογήθηκε.

«Ο Ράντζα ταπεινά παραδέχεται πως το Σάββατο το βράδυ παρασύρθηκε από το συναίσθημα της στιγμής. Το θερμό καλωσόρισμα των παιδικών του φίλων και κατοίκων της Αμβέρσας (μετά από δεκαέξι χρόνια στο εξωτερικό) χαροποίησε πολύ τον Ράντζα. Δεν είχε πρόθεση να πάρει τιμόνι μετά από μερικά ποτήρια που ήπιε. Το μετάνιωσε που συνέβη. Είναι καλό να μιλάμε γι αυτό; Φυσικά όχι, με κανένα τρόπο. Θα επαναληφθεί; Ποτέ».

«Ο Ναϊνγκολάν είναι μόνος τώρα στη χώρα. Η Ιταλίδα γυναίκα του Κλαούντια, και τα δύο παιδιά του είναι ακόμα στο Κάλιαρι. Αυτός μένει στο ξενοδοχείο του Μουσά Ντεμπελέ, το ‘’Gulde Schoen’’».

«Έχει σημασία ότι οι ταχύτητες που εμφανίστηκαν στον Τύπο είναι όλες λάθος; Όχι στην παρούσα φάση», συνεχίζει. «Έχει σημασία ότι ο Ράντζα δεν είχε πρόθεση να οδηγήσει; Όχι. Θέλει να αναλάβει πλήρως την ευθύνη και έχει αποφασίσει να επιλέξει φιλανθρωπικό οργανισμό στο μέλλον για να συνεισφέρει εθελοντικά στην οδική ασφάλεια. Ο Ράντζα δεν θα απαντήσει περαιτέρω γι’ αυτό το θέμα. Θα μιλήσει μόνο με τα…πόδια του. Ξεκινώντας από τον κρίσιμο αγώνα της Πέμπτης κόντρα στην Ομόνοια. Αν ο Ράντζα επιλεχθεί, θα πολεμήσει σκληρά για την πρόκριση. Αυτό είναι υπόσχεση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ