aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Θα ήταν ασέβεια...» (pics)

«Θα ήταν ασέβεια…» (pics)

Όπως και μετά το πρώτο ματς στην Αρμενία, έτσι και σήμερα ο Τζον Κάρβερ αναφερόμενος στον επαναληπτικό με την Μπάναντς, επισήμανε πως είναι δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να μην το θεωρήσουνε δεδομένο επειδή η Ομόνοια πήρε τη νίκη στο Ερεβάν. Ακόμη, υπογράμμισε πως γνωρίζει τι περιμένει ο κόσμος από την ομάδα.

«Το πιο σημαντικό είναι να μην θεωρήσουμε το παιχνίδι δεδομένο. Θα είναι δύσκολο ματς και το τόνισε όλο το προσωπικό. Συνήθως όταν παίζεις το πρώτο παιχνίδι εκτός και κερδίζεις είναι πολύ πιο εύκολο από το να ήταν ανάποδα», είπε αρχικά ο Άγγλος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Σε τέτοιου είδους παιχνίδια δεν μπορείς να παίρνεις κάτι ως δεδομένο. Είμαστε πιο έτοιμοι απ’ ότι πριν λίγες βδομάδες. Θα την πατήσουμε αν θεωρούμε κάτι δεδομένο. Θα ήταν ασέβεια και στον αντίπαλο προπονητή να τους υποτιμήσουμε».

«Δεν νιώθω πίεση, έχω ζήσει παιχνίδι με 52.000 οπαδούς στη Νιούκαστλ που έπρεπε να σωθούμε από τον υποβιβασμό. Έχω συναντήσει οπαδούς της Ομόνοιας στο δρόμο και γνωρίζω τι περιμένουν. Είναι ένα παιχνίδι για την ομάδα και πρέπει να αφήσουμε τα συναισθήματα στην άκρη», υπογράμμισε ακολούθως και καταληκτικά ανέφερε όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος:

«Πέραν από τον Χριστοφή που θα αρχίσει προπονήσεις τη Δευτέρα, εκτός θα είναι αύριο και ο Φιλιώτης. Αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση και θα ξεκουραστεί κάποιες μέρες. Δεν είναι σοβαρό».

Παρών από πλευράς παικτών ήταν ο αρχηγός Ρενάτο Μαργκάσα, ο οποίος είπε: «Ξεκινάμε σαν να ήταν 0-0 το παιχνίδι, σαν να μην κερδίσαμε στην Αρμενία. Θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε και να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Δεν υπάρχει πίεση, είναι περηφάνια να είμαι αρχηγός της ομάδας. Είναι τιμή για μένα. Είναι ανταμοιβή για όσα έδωσα στην ομάδα, αλλά και όσα μου έδωσε η ομάδα τόσα χρόνια. Στόχος παραμένει να βοηθήσω την ομάδα, που είναι πάνω απ’ όλα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ