aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Θα έχει δύσκολο έργο, θα τον στηρίξουμε»

«Θα έχει δύσκολο έργο, θα τον στηρίξουμε»

Λίγο μετά την ανακοίνωση της Ομόνοιας για πρόσληψη του Χουάν –Κάρλος Ολίβα ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας αναφέρθηκε στην επιλογή του τεχνικού διευθυντή για τη θέση του προπονητή.

Ο Αντρέας Δημητρίου ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή του ΡΙΚ «FIFA World Cup Pre Game» του αγώνα Γερμανία-Μεξικό και τόνισε πως η διοίκηση θα στηρίξει τον Ισπανό προπονητή στο δύσκολο έργο που τον περιμένει.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο κύβος ερρίφθη, νέος προπονητής ο Ολίβα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Τον γνωρίζει πολύ καλά ο τεχνικός μας διευθυντής Άνχελ Γκόμες και έχει κατ’ ιδίαν άποψη για το επίπεδο της δουλειάς του για το πόστο που έχει προσληφθεί. Θα τον στηρίξουμε και θα του ευχηθούμε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που τον περιμένει. Η εταιρεία που διαχειρίζεται το ποδοσφαιρικό μας τμήμα, έχει λίγο χρόνο στη διάθεσή της και είναι αναγκασμένη να δουλέψει σκληρά σε πολλά θέματα. Πέραν από την κατάρτιση του νέου τεχνικού τιμ, είναι τα θέματα της προετοιμασίας, το κτίσιμο του ρόστερ, εξειδικευμένο προσωπικό σε ιατρικά και επιστημονικά θέματα, έργα υποδομής στο «Hλίας Πούλλος», η εξεύρεση χορηγών, η έμφαση στην Ακαδημία και ευχόμαστε να είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή».

Διαβάστε επίσης: Πώς σχετίζονται Γιέιδα, ΑΕΚ, Ομόνοια, Ολίβα, Ιδιάκεθ, Ρόκα και Γκόμεθ;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ