aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Θα απέλυα έναν από τους Λάρκου – Αναστασίου αν συμφωνούσαν»

«Θα απέλυα έναν από τους Λάρκου – Αναστασίου αν συμφωνούσαν»

Τέλος στα σενάρια περί αποχώρησης του Γιάννη Αναστασίου έβαλε ο Σταύρος Παπασταύρου. Ο πρόεδρος των πρασίνων μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Παρασκευής έβαλε τέλος στην σεναριολογία τονίζοντας πως αν συμφωνούσαν σε όλα θα απέλυε έναν εκ των δύο.

Για τις σχέσεις Λάρκου-Αναστασίου: «Άκουσα και διάβασα όσα γράφονται. Η θέση μου είναι πως θέλω να βοηθούν, να συζητούν. Αν συμφωνούν πάντα τότε θα πρέπει να απολύσω κάποιον. Γιατί να πληρώνω δύο αν συμφωνούν; Αυτός είναι ο τρόπος για να δουλεύουν σωστά. Εμένα δεν με πειράζουν.

Διαβάστε επίσης: Live Streaming: Η αποκαλυπτική συνέντευξη Τύπου του Σταύρου Παπασταύρου

Η κάθε θέση έχει τις ευθύνες της. Ο καθένας έχει τη δουλειά του. Ο Νεόφυτος ξέρει και έχει την λίστα με τους ανθρώπους που έχει κοντά του. Το ίδιο και ο προπονητής. Όσον αφορά τους παίκτες και τον προγραμματισμό. Κάθονται και οι δύο, βλέπουν και οι δύο τον κάθε παίκτη ξεχωριστά. Βρέθονται δύο φορές την εβδομάδα και αποφασίζουν για προσφορά κτλπ. Αν στο τέλος της ημέρας υπάρχει διαφωνία, θα έρθουν σε εμάς να αποφασίσουμε».

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη Παπασταύρου για τις Χαλεπιανές: «Περιμένω ακόμα την Τράπεζα»

Η απάντηση του Γιάννη Αναστασίου σε ερώτηση αν υπάρχουν διαφωνίες με τον Νεόφυτο Λάρκου: «Ξέρω να διαβάζω ελληνικά αλλά δεν διαβάζω. Προσπαθώ να είμαι αμέτοχος (χαμόγελα). Είναι υγιές να διαφωνούμε. Υπάρχουν διαφωνίες. Δουλεύουμε και οι δύο για τον κοινό σκοπό, που είναι το καλό της Ομόνοιας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ