aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤεράστιο πρόβλημα στα άκρα

Τεράστιο πρόβλημα στα άκρα

Διπλό το κακό για την Ομόνοια. Δεν φτάνει που ηττήθηκε στο σημαντικό ματς απέναντι στην Ανόρθωση, έχασε και τρεις ποδοσφαιριστές, με τους δυο να μην προλαβαίνουν το προσεχές παιχνίδι με τον Απόλλωνα και ο τρίτος να είναι αμφίβολος.

Συγκεκριμένα, ο τραυματισμός του Δημητρίου είναι μυϊκός και του Κύπρου χτύπημα στο γόνατο. Σήμερα θα μπορούν να λεχθούν περισσότερα, όμως θεωρείται απίθανο να προλάβουν. Όσον αφορά στον Χριστοφή, οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς είναι από την υπερφόρτωση. Θα κάνει αγώνα δρόμου να είναι έτοιμος και να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του στο ντέρμπι της Κυριακής.

Αμφίβολος είναι και ο Σοϊλέδης, που ως γνωστόν αποκόμισε μυϊκό τραυματισμό στο προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Γίνεται αντιληπτό πως, προκύπτει πρόβλημα στα άκρα και κυρίως μειώνονται οι επιλογές ενόψει ενός δύσκολου και σημαντικού αγώνα. Επίσης, δεν υπολογίζεται ο Άρνασον λόγω καρτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ