aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤέλος στο σίριαλ με τον Αραούζο!

Τέλος στο σίριαλ με τον Αραούζο!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας πρέπει να θεωρείται ο Ζαΐλσον Αραούζο, ο οποίος τα βρήκε με την ομάδα (Γκρέμιο Ανάπολις) που ανήκε και τελείωσε μία και καλή το σίριαλ μετεγγραφής του στην Ομόνοια. Ο Βραζιλιάνος ακράιος μπακ, διακαής πόθος του Πάμπου Χριστοδούλου για τα δεξιά, ταξίδεψε εδώ και δύο εβδομάδες στη Βραζιλία για να τα βρει με την πρώην (πλέον) ομάδα του.

Οι μέρες περνούσαν και τόσο ο ίδιος, όσο και ο μάνατζερ του (Αλεσάντρο) διαβεβαίωναν τους πράσινους πως τα πάντα θα τελειώσουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Τα τελευταία 24ώρα, όμως, η ανησυχία γινόταν όλο και πιο μεγάλη στο «τριφύλλι», αφού το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τελείωσε και το σίριαλ συνεχιζόταν. Τελικά, ο Αραούζο βρήκε τον τρόπο και θα έρθει με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο στην Ομόνοια, η οποία έχει το δικαίωμα να τον αγοράσει στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν 2017-2018.

Έτσι, αναμένεται σύντομα (ακόμη και σήμερα 1/8) η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Ομόνοιας και το πολύκροτο θέμα με τη μετεγγραφή του τελειώνει τον καλύτερο τρόπο τόσο για τον ποδοσφαιριστή, όσο και για τους πράσινους. Ο Βραζιλιάνος μέχρι την Πέμπτη αναμένεται στη χώρα μας για να ενσωματωθεί ξανά στις προπονήσεις. Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί ο καλοκαιρινός σχεδιασμός είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ