aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΤελικός νούμερο «2» για Ομόνοια – Παφιακό

Τελικός νούμερο «2» για Ομόνοια – Παφιακό

Με πείσμα για τη νίκη θα παλέψουν αύριο στο «Ελευθερία» Ομόνοια και Παφιακός  στις 20:00 στο δεύτερο τελικό  στη φάση των πλέι-οφ του πρωταθλήματος βόλεϊ ανδρών. Οι πράσινοι μετά το… σπάσιμο έδρας στην Πάφο την Παρασκευή προηγούνται στις νίκες με 2-1.

Η εξέλιξη του αγώνα στο «Αφροδίτη» με την Ομόνοια να επιστρέφει από το 0-2 και να κερδίζει τελικά με 3-2 αναπτέρωσε την ψυχολογία των πρασίνων που με άλλη μια νίκη θα καταστούν το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο. Στην ουσία θα ψάχνουν μια νίκη σε τρεις αγώνες. Ο κόουτς Σάββας Σάββα φάνηκε για άλλη μια φορά ότι έχει πολλές επιλογές και οι «τριφυλλοφόροι» ευελπιστούν στη βοήθεια του κόσμου.

Ο κυπελλούχος Παφιακός έχοντας την απουσία του τραυματία κεντρικού Απσιώτη  πάει στη Λευκωσία για να κυνηγήσει το διπλό, την ισοφάριση και το πλεονέκτημα έδρας. Ο Μίλαν Γκρέσιτς θα χρησιμοποιήσει ξανά στη θέση του κεντρικού τον Βαλεντίνο Ανδρέου με εναλλακτική λύση τον Νικόλα Κωνσταντινίδη και ως διαγώνιο τον Κωνσταντίνο Ευσταθίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ