aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤελική πρόβα πρωταθλήματος…

Τελική πρόβα πρωταθλήματος…

Δυνατό φιλικό παιχνίδι, για να γεμίσει το κενό και αυτής της βδομάδας, επιθυμούσε ο Πάμπος Χριστοδούλου και αυτό θα γίνει σήμερα με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Ο αγώνας, που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γεντί Κουλέ», θα αρχίσει στις 20:00 και θα μεταδίδεται μέσω livestreaming από το «Omonoia Premium».

Πρόκειται για το τελευταίο δυνατό τεστ των πρασίνων πριν τις επίσημες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα (αφού αν θα γίνει άλλο ένα φιλικό, θα είναι με ομάδα μικρότερης κατηγορίας της Κύπρου) που προσφέρεται για τον τεχνικό των πρασίνων να προβάρει ενδεκάδα. Το έκανε με τον Ερμή, αναμένεται να το κάνει και σήμερα. Θα θελήσει να δώσει χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές που προορίζει για το αρχικό σχήμα στην πρώτη επίσημη υποχρέωση της ομάδας, που θα είναι στις 9 ή 10 Σεπτεμβρίου με τον Εθνικό Άχνας στο ΓΣΠ.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» έχει άλλη μια ευκαιρία για να εξαγάγει χρήσιμα συμπεράσματα και να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του. Η Ομόνοια θα έχει τη στήριξη δεκάδων οπαδών της. Πολλοί ταξίδεψαν με την αποστολή της ομάδας στην Κρήτη, άλλοι από μόνοι τους, ενώ είναι και αρκετοί φοιτητές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ