aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤελικά, έτσι ξεπληρώνει ο Μάρκο Μότα

Τελικά, έτσι ξεπληρώνει ο Μάρκο Μότα

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Φαίνεται πως κάποιοι ξεχνούν πολύ γρήγορα και βγάζουν τη γλώσσα τους περίπατο για να δικαιολογηθούν. Και αναφέρομαι στον Μάρκο Μότα, ο οποίος λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του από την Ομόνοια, άνοιξε το στόμα του και παραχώρησε δηλώσεις σε ιταλικά ΜΜΕ για το πέρασμα του από τους «πράσινους».

Ήταν αναμενόμενο ότι ο Ιταλός δεξιός μπακ δεν θα έλεγε και τα καλύτερα για τη σύντομη παρουσία του στο «τριφύλλι», και ίσως σε κάποια πράγματα που είπε να έχει και δίκαιο, όμως καλό θα ήταν να έλεγε ακριβώς τα πράγματα πως έγιναν και να μην αφήνει τον εαυτό του απ’ έξω.

Ξέχασε, βλέπετε, ο 33χρονος ποδοσφαιριστής πως όταν ήρθε στην Ομόνοια «κουβαλούσε» μαζί του κι ένα «κρυφό» τραυματισμό που ήταν δύσκολο να εντοπιστεί εξ’ αρχής.  Το πρόβλημα στη μέση (με ένα νεύρο) δεν του επέτρεψε να καταγράψει λεπτό στα φιλικά προετοιμασίας και μετά από αρκετό καιρό αποθεραπείας, οδηγήθηκε τελικά στο χειρουργείο χάνοντας το πρώτο εξάμηνο του πρωταθλήματος. Τότε ο Ιταλός ζήτησε να χειρουργηθεί σε δικό του γιατρό (Μαουρίζιο Φορνλαρι), κάτι που του επέτρεψε η διοίκηση, με έξοδα φυσικά της Ομόνοιας. Και όταν επέστρεψε στην Κύπρο για αποθεραπεία, παρόλο που καθόταν συνέχιζε να πληρώνεται κανονικά.

Και δεν ήταν μόνο αυτό, καθώς θυμίζουμε ότι η εξέλιξη με τον Μότα είχε αναγκάσει τότε την Ομόνοια να τρέξει τις τελευταίες ημέρες να αποκτήσει άλλον παίκτη στη θέση του με το καθεστώς ανέργου, καθώς εκείνη την περίοδο είχε κλείσει το «παράθυρο» μετεγγραφής για το καλοκαίρι. Όπως και έγινε με τον Αλμπέρτο Λόρα να παίρνει θέση στο ρόστερ, και να επιβαρύνει κι άλλο το μισθολόγιο.

Το καλύτερο, όμως, απ’ όλα είναι τα λόγια του Μάρκο Μότα μετά την εγχείρηση για την αποκατάσταση του προβλήματός του. Είχε πει τότε ο Ιταλός ότι ευχαριστούσε την Ομόνοια, που του έδωσε την ευκαιρία «να περιποιηθώ τον εαυτό μου όσο καλύτερα γινόταν» και είχε υποσχεθεί ότι «θα βρω τρόπο να σας τα ξεπληρώσω». Τελικά έτσι ξεπληρώνεις εσύ κύριε Μότα; Με το να βγαίνεις και να λες τις μισές αλήθειες;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ