aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤελειώνει το «σίριαλ» με Βίκτωρ Κλωναρίδη

Τελειώνει το «σίριαλ» με Βίκτωρ Κλωναρίδη

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Η προσπάθεια της Ομόνοιας για την απόκτηση του Βίκτωρα Κλωναρίδη έχει εξελιχθεί σε σίριαλ, μάλιστα με αρκετά επεισόδια. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι θέμα χρόνου να μπει ένα τέλος (θετικό ή αρνητικό), αφού ο ποδοσφαιριστής δεσμεύτηκε να απαντήσει εντός των ημερών στην πρόταση που του έγινε από τους πράσινους.

Ο Νίκος Νταμπίζας παρουσιάζεται διατεθειμένος να παλέψει μέχρι τέλους για να πείσει τον 24χρονο επιθετικό να υπογράψει στο «τριφύλλι» και ν’ αρνηθεί προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο τεχνικός διευθυντής των πρωτευουσιάνων έμεινε και με σταυρωμένα χέρια. Αντίθετα, έβαλε από τώρα σε εφαρμογή το σχέδιο Β’, που αφορά στην εξεύρεση άλλου παίκτη σε περίπτωση που εισπράξει αρνητική απάντηση από τον Κλωναρίδη.

Είναι αλήθεια, πάντως, ότι η περίπτωση του άσου του Παναθηναϊκού άρχισε να δυσκολεύει αρκετά, αφού στον χορό για την απόκτηση του (μετά την Μπελενένσες Πορτογαλίας) μπήκε από χθες και η Σταντάρ Λιέγης. Μάλιστα, ελλαδικά ΜΜΕ έκαναν λόγο ότι ο Παναθηναϊκός περιμένει επίσημη «κρούση» τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να ολοκληρωθεί η υπόθεση.

H βελγική ομάδα, η οποία αγωνίζεται σε ένα σχετικά δυνατό πρωτάθλημα, δείχνει να ικανοποιεί τα «θέλω» του Κλωναρίδη, ο οποίος –σύμφωνα με τα δημοσιεύματα– δεν ενθουσιάζεται από την προοπτική της Κύπρου.

Η κλεψύδρα πάντως άρχισε ν’ αδειάζει για τα καλά και (πολύ) σύντομα θα ξεκαθαρίσει το θέμα, με την εβδομάδα που έρχεται να είναι καθοριστική. Σημαντικό ρόλο στην απάντηση που θα δώσει ο «Κλώνα» στην Ομόνοια, δεν αποκλείεται να… παίξει και το οικονομικό, αφού ο Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος από την Παρασκευή βρίσκεται στην Αθήνα, αναμένεται να ανεβάσει ακόμη λίγο την προσφορά του συλλόγου προς τον παίκτη, σε μια προσπάθεια να τον δελεάσει για να πει το «ναι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ