aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Τελειώνει» ο Βύντρα, μένει ο Τουρέ

«Τελειώνει» ο Βύντρα, μένει ο Τουρέ

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο ρεπόρτερ της Ομόνοιας στην GoalNews, Κώστας Καλλή, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον κόσμο των πρασίνων, το βροντερό παρών που έδωσαν στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ερμή, στην σημερινή ανακοίνωση της Θύρα 9 και στα εισιτήρια διαρκείας που ξεπέρασαν τις 6.000.

Σχετικά με τον Βύντρα, γίνονται έντονες προσπάθειες τις τελευταίες μέρες ώστε οι δύο πλευρές να λύσουν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους, ενώ τα επόμενα 24ωρα θα συναντηθούν εκ νέου. Όσον αφορά στον Τουρέ, θα προπονείται μόνος στην Ομόνοια, θα πληρώνεται από τους πράσινους και τον Ιανουάριο θα γίνουν νέες προσπάθειες ώστε ο παίχτης να βρει ομάδα να αγωνίζεται.

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» δεν έχει κανένα παράπονο από την προσπάθεια του παίχτης να βρει ομάδα, αφού η προσπάθεια έγινε, ωστόσο ο ίδιος επιθυμούσε να αγωνιστεί στο εξωτερικό και όχι σε ομάδα της Κύπρου. Εξακολουθεί να υπάρχει ανοικτό το ενδεχόμενο να βρει ομάδα σε ομάδες που η μετεγγραφική περίοδος είναι σε εξέλιξη.

Η τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας παραχώρησε ρεπό στους ποδοσφαιριστές για σήμερα, και αύριο αρχίζουν και πάλι δουλειά ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με την ομάδα της Πάφου. Στην διάθεση του Πάμπου Χριστοδούλου είναι και ο Μπόρχα Εκίθα, ενώ εκτός είναι ο Μπεντέκε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ