aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤελειωμένος ο Πέτεφ, τα ηνία στον Φρέντμπεργκ

Τελειωμένος ο Πέτεφ, τα ηνία στον Φρέντμπεργκ

Νεότερες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, αναφέρουν ότι η διοίκηση της Ομόνοιας προχωράει σε λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Ιβάιλο Πέτεφ, κάτι που αναμένεται να επισημοποιηθεί εντός της ημέρας (20/03). Παράλληλα, προτίθεται να αναθέσει τα ηνία της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν, στον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας Γέσπερ Φρέντμπεργκ (δεξιά στη φωτό). Ο Δανός, είναι κοντά στην ομάδα, γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις και θεωρείται ως ο καταλληλότερος τη δεδομένη στιγμή να αντιστρέψει την αρνητική εικόνα των τελευταίων εβδομάδων.

Διαβάστε επίσης: Σύντομα αποφάσεις που θα αγγίξουν τους πάντες

Ο προβληματισμός των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι έντονος και χθες συζητήθηκε η κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα και κυρίως το θέμα απειθαρχίας που παρατηρείται και επιβάλλεται να ληφθούν μέτρα. Ο προβληματισμός απορρέει κυρίως από τις δημόσιες τοποθετήσεις του προπονητή, καθώς και από την απόδοση της ομάδας, που αγγίζει τους ποδοσφαιριστές. Παράλληλα τα μέτρα που θα ληφθούν, θα αγγίξουν και άλλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Διαβάστε επίσης: Ας σεβαστούν την ιστορία και τον κόσμο της Ομόνοιας…

Άλλωστε, δεν μπορεί ο σύλλογος να βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και κάποιοι εκ των έσω να τον πυροβολούν. Ο Πέτεφ κάνει του κεφαλιού του, αγνοώντας τις συνέπειες των δηλώσεών του, του απάντησαν οι ποδοσφαιριστές από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και η κατάσταση έχει γίνει ένα μπάχαλο. Χάθηκε εντελώς ο έλεγχος, η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Η ανοχή σε κάποια ζητήματα έχουν αφήσει εκτεθειμένη τη διοίκηση, η οποία έστω και αργά θα επιδιώξει να βάλει ένα τέλος.

Διαβάστε επίσης: «Πράσινες»… σπόντες από τον Μαντούρο; (pic)

Ο προπονητής από το «δεν θέλω να φύγει κανένας ποδοσφαιριστής», που έλεγε τον Ιανουάριο, σήμερα λέει: «Αυτούς τους ποδοσφαιριστές έχουμε, με αυτούς παίζουμε». Επίσης, αυτός ήταν που έθεσε βέτο στην παραχώρηση του Μαργκάσα σε πρόταση από την Πάφο και μερικές βδομάδες μετά τον έθεσε εκτός ομάδας μαζί με τους Σοάρες και Λόπες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ