aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤελευταία και υψηλού επιπέδου πρόβα…

Τελευταία και υψηλού επιπέδου πρόβα…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Υψηλού επιπέδου πρόβα, που θα έχει χαρακτήρα επίσημου αγώνα, θα έχει απόψε η Ομόνοια. Θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο ΓΣΠ (20:00, Primetel), στο τελευταίο της φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Εννιά μέρες πριν την πρεμιέρα, η ομάδα του Τζον Κάρβερ θα μετρήσει δυνάμεις και θα δείξει εάν είναι στην απαιτούμενη κατάσταση για να ριχθεί στη μάχη για τις επίσημες υποχρεώσεις.

Οι πράσινοι της Λευκωσίας αναμένεται να παρουσιαστούν με πλήρη σύνθεση. Για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Άγγλος τεχνικός θα δώσει χρόνο στην ενδεκάδα που προτίθεται να παρουσιάσει στην πρεμιέρα, έχοντας την ευκαιρία να εξαγάγει χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι σ’ ένα δυνατό αντίπαλο. Άλλωστε, όπως πληροφορούμαστε, ο Παναθηναϊκός έθεσε ως όρο για να έλθει στην Κύπρο να δώσει το φιλικό ματς, να παρουσιαστεί και η Ομόνοια με βασικούς ποδοσφαιριστές.

Για το «τριφύλλι» της Αθήνας έχει ιδιαίτερη σημασία το αποψινό ματς, αφού πρόκειται για την τελευταία πρόβα πριν το πρώτο ματς με την Μπρόντμπι για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, την επόμενη Πέμπτη. Το αίτημα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού έγινε αποδεκτό και ο Κάρβερ προορίζει ό,τι καλύτερο διαθέτει.

Απόψε ίσως ξεκαθαρίσει και η πρόθεση του Άγγλου προπονητή για τον σχηματισμό που θα παρουσιάσει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και αναλόγως οι επιλογές για το αρχικό σχήμα. Οι επιλογές στις οποίες θα στηριχθεί η Ομόνοια απόψε αλλά και στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος είναι περίπου 16. Όσοι ποδοσφαιριστές δηλαδή αγωνίστηκαν στο τελευταίο φιλικό με την Αναγέννηση, στη Δερύνεια.

Πρόκειται για τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Παναγή, Καρλίτος, Δημητρίου, Όρσουλιτς, Νασιμέντο, Παντελιάδης, Σοϊλέδης, Μαργκάσα Φυλακτού, Φλορέσκου, Τουρέ, Κλέιτον, Χριστοφή, Σέρινταν, Αγκάγιεφ, Ντέρμπισαϊρ. Πέρα από τους πιο πάνω, στην αποστολή περιλαμβάνονται και οι Γιωργαλλίδης, Κότσαρης, Φραγκέσκου, Γιόργκενσεν, Κονομής. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μπαντιμπάνγκα, Ρουσιάς, Παναγιώτου, Κατελάρης, Λούβαρης και Ιβανόφ.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Λεόντιος Τράττος και θα έχει για βοηθούς, τους Μιχάλης Σωτηρίου, Χαράλαμπος Γεωργίου. Τέταρτος ο Γιώργος Νικολάου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ