aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Ταύρος» ο Μαντούρο! (επίσημη ανακοίνωση)

«Ταύρος» ο Μαντούρο! (επίσημη ανακοίνωση)

Ο Χέτβιχες Μαντούρο πέρασε ήδη τη διαδικασία των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων που υποβλήθηκε από την Ομόνοια, οι οποίες έδειξαν πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, με την διοίκηση των πρασίνων να ανακοινώνει την συμφωνία των δύο πλευρών. «Η Ομόνοια ανακοινώνει την απόκτηση του 32χρονου Ολλανδού αμυντικού μέσου, Χέτβιχες Μαντούρο. Η συνεργασία είναι διάρκειας δύο χρόνων», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

«Χαμός» στην Ολλανδία με τον Μαντούρο!

Ο πρώην διεθνής άσος (18 συμμετοχές με την Ολλανδία από το 2005 έως το 2011) είναι γνώριμος από το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ για 18 μήνες (2013-15). Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης μπορεί να μην είχε και την καλύτερη δυνατή παρουσία, όμως όταν ένας ποδοσφαιριστής φόρεσε την φανέλα του Άγιαξ, της Βαλένθια και της Σεβίλης, μετρώντας δεκάδες συμμετοχές, όλα τα άλλα περνούν σε δεύτερη μοίρα.

Φελτχούιζεν και… συστάσεις Βάτερμαν

Η Ομόνοια, λοιπόν, έκανε το «μπαμ» με την απόκτηση του Μαντούρο, του ποδοσφαιριστή που ο Πάμπος Χριστοδούλου προορίζει για «αφεντικό» στη μεσαία γραμμή της ομάδας του. Τον ποδοσφαιριστή που θα «γεμίσει» τον νευραλγικό αυτό χώρο, και ο οποίος με την ικανότητα, την εμπειρία και τη δύναμη, φαντάζει ικανός να κάνει τη διαφορά. Σαφέστατα είναι ένας πρωτοκλασάτος ποδοσφαιριστής, με παραστάσεις από προηγμένα πρωταθλήματα, όπως το ισπανικό και το ολλανδικό, αλλά και παρουσίες στις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.

Μαντούρο: Το σοκ του τραυματισμού του (pics)

«Κλικ» από την κάθοδο Μαντούρο

Η απόκτηση του από την Ομόνοια προκάλεσε θετική εντύπωση και πλέον οι φίλοι της ομάδας αναμένουν να τον δουν αγωνιζόμενο με το τριφύλλι στο στήθος. Ο τεχνικός των πρασίνων διέκρινε στον Μαντούρο τα στοιχεία που θέλει για τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει τη συγκεκριμένη θέση και αφού έδειξε υπομονή και επιμονή για την επιλογή του, κατάφερε να τον κάνει «δικό του».

Μαντούρο: «Δεν μου είπαν ότι ο πρωταθλητής Ελλάδας αποφασίζεται εκ των προτέρων»

Ο Χέτβιχες Μαντούρο άρχισε την επαγγελματική του καριέρα από τον θρυλικό Άγιαξ. Για μια τετραετία (2004-08) με τη φανέλα του «Αίαντα» αγωνίστηκε σε 122 παιχνίδια και πέτυχε 11 γκολ. Ακολούθως, πήρε μετεγγραφή στη Βαλένθια. Έπαιξε σε 98 αγώνες και πέτυχε 3 τέρματα. Απ’ εκεί μεταπήδησε στη Σεβίλη, στην οποία έμεινε για 18 μήνες. Την πρώτη σεζόν (2012-13) ήταν βασικός και μέτρησε 30 παρουσίες. Την επόμενη σεζόν το πρώτο εξάμηνο δεν αγωνίστηκε καθόλου, γι’ αυτό και πήρε μετεγγραφή για τον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο του 2013. Με τον «Δικέφαλο του Βορρά» στους 18 μήνες παραμονής του, έπαιξε σε 32 αγώνες και πέτυχε 4 γκολ.

Μαντούρο: «Τσακώνονταν για μένα ο πρόεδρος με τον προπονητή!»

Το καλοκαίρι του 2015 επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Χρόνιγκεν, στην οποία ανήκε μέχρι πρόσφατα. Πρόπερσι (2015-16) μέτρησε 40 συμμετοχές και τρία γκολ. Ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του και ένας εκ των καλύτερων παικτών του ολλανδικού πρωταθλήματος. Η περσινή σεζόν, όμως, δεν ήταν ανάλογη. Αγωνίστηκε σε μόλις πέντε αγώνες, γι’ αυτό και αναζήτησε νέα ποδοσφαιρική στέγη, την οποία βρήκε στην Ομόνοια.

Aνακοίνωσε Μαντούρο η Ομόνοια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ