aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑTαραπουλούζης: «Σπασίκλας ο Τζιωνής. Τον σταματά με το ζόρι ο Μπεργκ»

Tαραπουλούζης: «Σπασίκλας ο Τζιωνής. Τον σταματά με το ζόρι ο Μπεργκ»

Παθιασμένο με την προπόνηση χαρακτήρισε τον Μαρίνο Τζιωνή ο Σίμος Ταραπουλούζης. Ο Διευθυντής του τμήματος σκάουτινγκ της Ομόνοιας μίλησε στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τον Σταύρο Παπασταύρου, τον Χένινγκ Μπεργκ και όχι μόνο.

Δήλωσε περήφανος για την ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών, σημειώνοντας πως παίκτες με την αξία του Τζιωνή και του Λοΐζου στοιχίζουν στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο πάνω από εκατομμύριο και είναι αδύνατο να έρθουν στην Κύπρο.

Οι σχετικές δηλώσεις

Έχεις τον πρώτο λόγο στον εντοπισμό παικτών που ενδιαφέρουν την Ομόνοια. Βάλε το χέρι στην καρδιά και πες μας εάν έχεις εντοπίσει ποδοσφαιριστή με το ταλέντο του Τζιωνή. Στο χώρο των δικών σας παίκτες όπως ο Τζιωνής αντιλαμβάνομαι είναι πολύ ψηλά στη λίστα. Βρίσκεις τέτοιους παίκτες; «Ποδοσφαιριστές τέτοιους βρίσκεις, αλλά πολύ ακριβούς και αδύνατο να έρθουν στην Κύπρο».

Όταν λες ακριβοί; «Παίκτες με το στυλ του Τζιωνή ή του Λοΐζου στοιχίζουν πάνω από εκατομμύριο να τους αγοράσεις και τεράστιο συμβόλαιο. Και επίσης, δεν είναι επιθυμητός προορισμός η Κύπρος γι’ αυτού του είδους ποδοσφαιριστές. Δεν υπάρχει περίπτωση ποδοσφαιριστής με τις ικανότητες αυτών των παιδιών να έρθει στην Κύπρο».

Άρα τους κοστολογείται πάνω από το εκατομμύριο αλλά δεν λέτε πόσα εκατομμύρια… «(γέλια) Ναι, ναι, σωστά. Πάνω από το εκατομμύριο».

Οι ειδικοί εντοπίζουν τρομακτική βελτίωση στον Τζιωνή σε όλα τα επίπεδα. Έχει δουλέψει σε ατομικό επίπεδο; «Ο Τζιωνής είναι τόσο παθιασμένος με τη δουλειά που τελειώνει η προπόνηση και πρέπει να τον σταματήσεις με το ζόρι. Είναι σπασίκλας της προπόνησης. Πολλές φορές κάνει υπερβολική προπόνηση, περισσότερη από το κανονικό. Πολλές φορές τον έχει σταματήσει ο Μπεργκ από την προπόνηση και του λέει “φτάνει, έχουμε αγώνα δεν πρέπει να κάνεις άλλη προπόνηση”. Είναι ένας τρόπος επιτυχίας, δεν μπορείς να πετύχεις εάν δεν δουλέψεις, αλλά να μην το παίρνουμε στην αντίθετη πλευρά και να κινδυνεύεις με τραυματισμό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ