aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤαραπουλούζης: «Ονειρεμένη χρονιά, δουλεύουμε δύο χρόνια γι' αυτό»

Ταραπουλούζης: «Ονειρεμένη χρονιά, δουλεύουμε δύο χρόνια γι’ αυτό»

Ονειρική χαρακτήρισε τη φετινή χρονιά ο διευθυντής τμήματος σκάουτινγκ της Ομόνοιας, Σίμος Ταραπουλούζης μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος έπειτα από 11 χρόνια. Τόνισε πως η επιτυχία δεν είναι σημερινή, αφού οι πράσινοι δουλεύουν γι’ αυτή εδώ και δύο χρόνια.

Όσα δήλωσε ο Σίμος Ταραπουλούζης:

Για το πρωτάθλημα: «Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους στη διοίκηση, στο προπονητικό τιμ, τους παίκτες, τον κόσμο και ελπίζουμε στο τελευταίο ματς να τους έχουμε μαζί μας για να τους δώσουμε τη χαρά που τους στέρησε ο κορωνοϊός. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και συγκινημένοι. Η επιτυχία δεν είναι σημερινή, έχει δύο χρόνια που δουλεύουμε γι αυτό. Είμαστε απόλυτα συγκινημένοι, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Πρέπει να ευχαριστήσω όλους ξανά. Είναι ονειρεμένη χρονιά, δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερη».

Για το μετεγγραφικό: «Θα συνεχίσουμε όπως ξεκινήσαμε. Όπως ήμασταν και πριν δυο χρόνια αυτό θα συνεχίσουμε. Θα ενισχυόμαστε εκεί που χρειάζεται με όποιο παίχτη χρειαζόμαστε χωρίς υπερβολές και χωρίς μεγάλα λόγια».

Αν έχει συμφωνήσει ο Μπεργκ: «Είμαστε σε καλό δρόμο όλοι οι συνεργάτες να συνεχίσουμε και τη νέα χρονιά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ