aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤαραπουλούζης: «Ασταμάτητες οι παραξενιές του Μπεργκ, έκανε πολλές…»

Ταραπουλούζης: «Ασταμάτητες οι παραξενιές του Μπεργκ, έκανε πολλές…»

Δεν χρειάζεται κανείς να είναι διορατικός για να διαπιστώσει ότι ο Χένινγκ Μπεργκ είναι ιδιόρρυθμος άνθρωπος. Η αλήθεια είναι πως συνήθως οι προπονητές που επιτυγχάνουν στις κυπριακές (και όχι μόνον) ομάδες έχουν μία δόση ιδιορρυθμίας, τρέλας και προσθέστε ότι άλλο επίθετο επιθυμείται.

Στην πολύ ενδιαφέρουσα, αυθόρμητη και εξομολογητική συνέντευξή του στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» ο διευθυντής του τμήματος σκάουτινγκ των πρασίνων, Σίμος Ταραπουλούζης παραδέχθηκε ότι ο Νορβηγός προπονητής δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος, δήλωσε ότι έχει αρκετές παραξενιές, αλλά χαρακτήρισε δώρο για την Ομόνοια και το κυπριακό ποδόσφαιρο που βρίσκεται στη χώρα μας.

Οι σχετικές δηλώσεις

Πόσο εύκολη είναι η συνύπαρξη με τον Χένινγκ Μπεργκ; «Όσο εύκολη κι όσο δύσκολη μπορεί να γίνει η συνεργασία με έναν Νορβηγό προπονητή μεγαλωμένο στην Αγγλία. Είναι δύσκολος άνθρωπος, πολύ εργατικός, πολύ απαιτητικός. Έχει ταιριάξει στο ταμπεραμέντο το δικό μας στον τομέα του να επιζητεί τόσο έντονα την επιτυχία και τους τίτλους. Είναι πολύ απαιτητικός άνθρωπος, δεν δέχεται την αποτυχία, δεν δέχεται την ήττα. Εμείς οι Κύπριοι είμαστε το ίδιο».

Διαβάστε επίσης: Tαραπουλούζης: «Σπασίκλας ο Τζιωνής. Τον σταματά με το ζόρι ο Μπεργκ»

Μέρες χαράς που είναι στην Ομόνοια, για πες μας τη μεγαλύτερη παραξενιά του; «Είναι ασταμάτητες οι παραξενιές του (γέλια). Έχει κάνει πολλά, αλλά είναι πάντα με χαμόγελο και με ωραίο στυλ. Δεν μειώνει ποτέ κανέναν, αυτό το έχει καταφέρει σε όλους μας. Το να λες στους άλλους αυτό που θέλεις σε έντονο ύφος χωρίς να τον προσβάλεις. Έχει κάνει πολλά, να μην μπούμε σε λεπτομέρειες, αλλά είναι ωραίος τύπος. Περνάμε πολύ ωραία με τα κάτω μας, τα πάνω μας, αλλά θεωρώ μεγάλο κέρδος για την Ομόνοια και το κυπριακό ποδόσφαιρο που έχουμε τον Χένινγκ Μπεργκ στην ομάδα μας».

Διαβάστε επίσης: Ο Ταραπουλούζης πρότεινε στον Λάρκου παίκτες που παίζουν στην Κύπρο

Εν συντομία, σε τίτλους τα ισχυρότερα όπλα της Ομόνοιας που έφεραν τον τίτλο… «Θα τα πω όπως τα είχα πει την πρώτη μέρα που προσλήφθηκα στην Ομόνοια. Είναι η ίδια η Ομόνοια σαν κλαμπ, με τεράστιο κόσμο και δυναμική. Ο κ. Παπασταύρου με την οικονομική σταθερότητα και την προσωπικότητά του και ο Νεόφυτος Λάρκου με την καθοδήγηση και την οργάνωση του».

Διαβάστε επίσης: Ταραπουλούζης: «Ο Παπασταύρου ρωτάει και ξέρει τα πάντα. Θέλει λογικές απαντήσεις»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ