aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤαραλίδης για Βύντρα: «100% αθλητής και δουλευταράς»

Ταραλίδης για Βύντρα: «100% αθλητής και δουλευταράς»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Είναι συνομήλικοι (35 χρόνων), άρχισαν μαζί την καριέρα τους από την ίδια ομάδα και αποχώρησαν για τους «αιώνιους» της Ελλάδας το 2004, ο ένας για τον Ολυμπιακό και ο άλλος για τον Παναθηναϊκό. Οι Γιάννης Ταραλίδης και Λουκάς Βύντρα θα συναντηθούν, μετά από 12 χρόνια στο κυπριακό πρωτάθλημα, αφού ο πρώτος αγωνίζεται στην Καρμιώτισσα και ο δεύτερος στην Ομόνοια.

Η ιστοσελίδα μας goal.com.cy επικοινώνησε με τον Γιάννη Ταραλίδη, ο οποίος εξιστόρησε το πώς αμφότεροι έφυγαν από τον Πύργο Ηλείας για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αντίστοιχα, εξύμνησε το ταλέντο και την αφοσίωση του Βύντρα και εμφανίστηκε σίγουρος πως θα σουλουπώσει την αμυντική γραμμή του «τριφυλλιού».

«Αγωνιστήκαμε μαζί για 5 χρόνια και τότε είχαμε μία καταπληκτική ομάδα. Όταν έφυγαν οι Γιαννακόπουλος, Τζόρτζεβιτς και Λάκης, αναλάβαμε εμείς τα ηνία και με προπονητή τον Σάκη Τσιώλη είχαμε μία σπουδαία σεζόν», τόνισε αρχικά ο Ταραλίδης.

Και πρόσθεσε: «Ήμασταν 4 παίχτες, εγώ ο Λουκάς Βύντρα, ο Θανάσης Τσίνγκας και ο γιος του Σάκη, ο Βαγγέλης Τσιώλης. Την τελευταία μέρα των μετεγγραφών ήρθαν προτάσεις από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Δεν μπορέσαμε ούτε να διαπραγματευτώ τα οικονομικά δεδομένα και πήγα στον Πειραιά, ενώ ο Λούκας προτίμησε τον Παναθηναϊκό, τον θεώρησε καλύτερη ευκαιρία. Τα υπόλοιπα τα ξέρετε, η καριέρα που έκανε είναι σπουδαία».

Όσον αφορά στα χαρακτηριστικά του, είπε: «Ο Βύντρα ότι δείχνει στις προπονήσεις το βγάζει και στο παιχνίδι του. Είναι 100% αθλητής και δουλεύει πολύ για την ομάδα. Στον Παναθηναϊκό έμεινε για 4 χρόνια και ήταν από τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές. Κάθε χρόνο δεν έχανε τη θέση από την ενδεκάδα».

Και συνέχισε: «Πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ την Ομόνοια, η οποία παρουσίασε πολλά αμυντικά κενά στα προηγούμενα παιχνίδια. Ο Βύντρα μπορεί να κλείσει τις τρύπες στην άμυνα, αφού μπορεί να αγωνιστεί ως κεντρικός αμυντικός, ως δεξί μπακ και ως ανασταλτικός μέσος. Για να φανταστείτε, στον Πανηλειάκο όταν αρχίσαμε την καριέρα μας αγωνιζόταν ως 10άρι και εγώ ως αμυντικό χαφ!».

Καταλήγοντας, σχολίασε και το γεγονός πως ο Βύντρα… άκουσε πολλά στην καριέρα του: «Πολλά είναι υπερβολές και αυτό φαίνεται από την καριέρα που έκανε. Είναι έμπειρος και σε αυτή την (ποδοσφαιρική ηλικία) όπως ξέρετε μπάλα παίζει το μυαλό και όχι τα πόδια. Είμαι βέβαιος πως θα βοηθήσει πολύ την Ομόνοια. Είναι καλό παιδί, είναι οικογενειάρχης και ποτέ δεν δημιουργεί προβλήματα».

218220220758

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ