aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΤα βρήκε με τον Παπαϊωάννου

Τα βρήκε με τον Παπαϊωάννου

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Πολύ προχωρημένες είναι οι επαφές ανάμεσα σε Νέα Σαλαμίνα και Μάκη Παπαϊωάννου. Το ενδεχόμενο επιστροφής του είναι πολύ ορατό και σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal», οι δύο πλευρές τα βρήκαν και αναμένεται η αποχώρησή του από την Ομόνοια για να σημειωθεί κατάληξη του θέματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλυπτικός Τιάγκο στο «Goal»: «Σύντομα υπογράφω…»

Ωστόσο, σε περίπτωση που όντως προσληφθεί τελικά, θα υπάρχει ουσιώδης διαφορά σε σχέση με την προηγούμενη θητεία του (τεχνικός διευθυντής 2014-2017). Όπως είχε δηλώσει προ ημερών ο εκπρόσωπος Τύπου του προσφυγικού σωματείου, Δημήτρης Λάζος: «Εξετάζεται το θέμα να υπάρχει τεχνικός συνεργάτης στην ομάδα. Θέλουμε έναν επαγγελματία που να γνωρίζει το αντικείμενο, αλλά δεν θα έχει τον πρώτο λόγο στις μετεγγραφές». Σε αυτή τη βάση, λοιπόν, θα γίνει η νέα συνεργασία των ερυθρολεύκων με τον Παπαϊωάννου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καρλάο: «Έτσι έγινα Σαλαμιναίος, η παραμονή μου διευθετήθηκε»

Από εκεί και πέρα, σήμερα υπάρχει και παιχνίδι πρωταθλήματος. Η Νέα Σαλαμίνα θα αναμετρηθεί ως τυπικά φιλοξενούμενη της Αλκής στο «Αμμόχωστος» (17:00, Cytavision Sports 7), θέλοντας να δώσει συνέχεια μετά τη νίκη της το περασμένο Σάββατο με 2-0 επί του Ερμή. Απέναντι στους κυανέρυθρους μετρά μία ήττα στον α’ γύρο με 2-3 και μία νίκη στον β’ με 4-0, επομένως σήμερα θα πάει για το… κόντρα. Ενδεχόμενη νίκη θα αποτελέσει ακόμη ένα βήμα μακριά από τις περιπέτειες και αναλόγως των άλλων αποτελεσμάτων, ίσως και να φτάσει πιο ψηλά ή πιο κοντά στις ψηλότερες θέσεις του β’ ομίλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορέια στο «Goal»: Πώς νιώθει και τι λέει για το συμβόλαιο του

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ