aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤα… τσούγκρισαν στους συνεργάτες με τον Πάμπο Χριστοδούλου

Τα… τσούγκρισαν στους συνεργάτες με τον Πάμπο Χριστοδούλου

Ο Πάμπος Χριστοδούλου αποτελούσε τον διακαή πόθο της διοίκησης του Παραλιμνίου για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Κι αυτό καθώς, γνωρίζει την κυπριακή πραγματικότητα και δούλεψε με επιτυχία σε άλλες κυπριακές ομάδες.

Είχαν συζητήσεις οι δυο πλευρές, υπήρξε σύγκλιση στο οικονομικό αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy διαφώνησαν στα πρόσωπα που θα στελέχωναν το προπονητικό επιτελείο. Το όνομα του Πάμπου Χριστοδούλου βρισκόταν στην κορυφή της λίστας των διοικούντων του Παραλιμνίου με το που τερματίστηκε η συνεργασία με τον Αντρέ Πάους. Ο Κύπριος τεχνικός εμφανιζόταν πρόθυμός να εργαστεί στους βυσσινί και ουσιαστικά να επαναδραστηριοποιηθεί μετά από ένα χρόνο, όταν είχε αποχωρήσει από την Ομόνοια.

Μετά απ’ αυτή την εξέλιξη, θα γίνει νέα προσπάθεια για την εξεύρεση του εκλεκτού για τον πάγκο της ομάδας. Ήδη υπάρχουν κάποιοι υποψήφιοι και δεν θα αργήσει να ληφθεί η απόφαση. Άλλωστε, ήδη χάθηκε αρκετός χρόνος. Η ομάδα είναι σε δύσκολη βαθμολογική θέση, σε 10 αγώνες συγκέντρωσε μόλις 7 βαθμούς και θα πρέπει να γίνουν πολλά για να ανακάμψει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ