aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤα τρία «θέλω» για δυναμική

Τα τρία «θέλω» για δυναμική

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η Ομόνοια, απέναντι στην Καρμιώτισσα, είναι το ακλόνητο φαβορί. Το ίδιο ίσχυε και με αντιπάλους την Αναγέννηση και τη Δόξα, όμως δεν το επιβεβαίωσε εντός αγωνιστικού χώρου και απώλεσε τέσσερις βαθμούς. Μετά το διπλό στο Δασάκι, η Ομόνοια θέλει να χτίσει σε  ένα καλύτερο αύριο.

Πώς θα γίνει αυτό; Πρωτίστως, να φθάσει σε δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία για πρώτη φορά στη σεζόν και αυτόματα θα δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί, κι ας ήταν εκτός προγράμματος οι δύο ισοπαλίες. Παράλληλα, το μηδέν παθητικό θα πρέπει να είναι ένα από τα βασικά ζητούμενα αφού στα προηγούμενα τέσσερα ματς δέχθηκε πέντε γκολ.

ΔΥΟ ΣΕΡΙ ΝΙΚΕΣ: Τέσσερα ματς έδωσε η Ομόνοια στο πρωτάθλημα, με απολογισμό 2 νίκες και 2 ισοπαλίες. Δεν μπόρεσε να φθάσει σε δύο συνεχόμενες επιτυχίες, αφού μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί του Ερμή ακολούθησαν δύο ισοπαλίες, με Αναγέννηση και Δόξα. Μετά, λοιπόν, το διπλό στο Δασάκι οι πράσινοι θα ψάξουν δεύτερη σερί νίκη αύριο επί της Καρμιώτισσας. Με αυτό τον τρόπο η ομάδα θα αποκτήσει δυναμική, αυτοπεποίθηση και θα χτίσει για ένα καλύτερο αύριο.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ: Η βαθμολογική συγκομιδή της Ομόνοιας δεν ήταν η αναμενόμενη και η καλύτερη δυνατή στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Δεν επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί απέναντι σε Αναγέννηση και Δόξα, απώλεσε σημαντικούς βαθμούς, όμως διατηρεί το αήττητο. Αύριο, θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια, να φθάσει στην τρίτη της επιτυχία και ως αήττητη θα πάει στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν με τον Απόλλωνα, την επόμενη Κυριακή (2 Οκτωβρίου) στο Τσίρειο.

ΜΗΔΕΝ ΠΑΘΗΤΙΚΟ: Πέντε γκολ σε τέσσερα ματς δέχθηκε η Ομόνοια. Καθόλου καλός απολογισμός, για μια ομάδα που θέλει να είναι πρωταγωνίστρια. Είναι η χειρότερη αμυντική γραμμή της πρώτης εξάδας. Μάλιστα, τα δέχθηκε από αντιπάλους που επιθετικά δεν έχουν να επιδείξουν κάτι σπουδαίο. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η Αναγέννηση έχει πετύχει μόλις δύο γκολ στο πρωτάθλημα, όλα απέναντι στην Ομόνοια. Έστω και τώρα, το «τριφύλλι» θα ψάξει το μηδέν παθητικό. Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την αμυντική γραμμή αλλά την όλη αμυντική συμπεριφορά της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ