aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤα θετικά και αρνητικά του διπλού

Τα θετικά και αρνητικά του διπλού

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Διπρόσωπη μπορεί να χαρακτηριστεί η εμφάνιση της Ομόνοιας στο προχθεσινό ματς με την Καρμιώτισσα. Καλή παρουσία με δημιουργία ευκαιριών (κάποιες εξ αυτών κλασσικές), τις οποίες δεν αξιοποίησε για να πάρει νωρίς προβάδισμα στο σκορ, στο πρώτο ημίχρονο και κάκιστη, ασύνδετη και χωρίς φαντασία και νεύρο στο δεύτερο.

Πάλι καλά που πήρε τη νίκη στο τέλος και έδωσε συνέχεια στο σερί. Έφθασε τις τέσσερις συνεχόμενες επιτυχίες (για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν), ενώ διατήρησε το αήττητο στον β’ γύρο. Αυτό που μετρά στο τέλος της ημέρας είναι η επίτευξη του στόχου, που δεν ήταν άλλως από το τρίποντο.

Σαφώς και θα πρέπει να προβληματίσει τον Κάρβερ η παρουσία της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν απειλήθηκε από την αντίπαλό της, όμως από την πλευρά της δεν κατάφερε να βάλει πίεση στην άμυνα της Καρμιώτισσας.

Υστέρησε στην τελική πάσα, με αποτέλεσμα να μην είναι απειλητική στην αντίπαλη περιοχή. Η αποχώρηση του Χριστοφή, που ήταν δραστήριος στο πρώτο 45λεπτο και η αλλαγή σχήματος φάνηκε να επηρεάζει τους πράσινους, παρόλο που δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία.

Στα θετικά του διπλού στο ΓΣΖ ήταν το μηδέν παθητικό. Αυτό κι αν αποτελεί είδηση! Ήταν μόλις η τρίτη φορά στο πρωτάθλημα που η Ομόνοια διατήρησε ανέπαφη την εστία της. Το αξιοσημείωτο είναι ότι, αυτό έγινε με τρεις διαφορετικούς τερματοφύλακες.

Με την Ανόρθωση (2-0) κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Παναγή, με την ΑΕΖ (1-0) ο Χριστοδούλου (πέρασε ως αλλαγή λόγω της αποβολής του Παναγή) και με την Καρμιώτισσα (1-0) ο Κρέσιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ