aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤα… ταχυδακτυλουργικά του νέου κόουτς! (videos)

Τα… ταχυδακτυλουργικά του νέου κόουτς! (videos)

Ένα ρεπορτάζ, το οποίο συνοδεύεται από αρκετά βίντεο, της ελληνικής ιστοσελίδας gazzeta.gr παρουσιάζει τη δουλειά του νέου προπονητή τερματοφυλάκων της Ομόνοιας, Παναγιώτη Αγριογάννη στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι του 2013.

Το ρεπορτάζ: «Η βελτίωση του Ορέστη Καρνέζη και του Στέφανο Καπίνο, το… μέλι που στάζουν άπαντες για το πόσο καλά δουλεμένος είναι ο Αλέξανδρος Ταμπάκης δεν είναι τυχαία. Έχουν όνομα και επώνυμο, έχουν να κάνουν με την εξαιρετική και σούπερ απαιτητική δουλειά που κάνει ο προπονητής τερματοφυλάκων του «τριφυλλιού», Παναγιώτης Αγριογιάννης.

Ο νεαρός τεχνικός που αρνήθηκε πρόταση του ΠΑΟΚ και παρέμεινε στο «πράσινο στρατόπεδο», έχει κερδίσει με το πρόγραμμα που ακολουθεί τους πορτιέρο και αποδεικνύει γιατί θεωρείται ο κορυφαίος στο είδος του.

Οι ασκήσεις καθημερινά έχουν ποικιλία αλλά και μεγάλο συντελεστή δυσκολίας, με αποτέλεσμα όσοι παρακολουθούν απ’ έξω να… ψαρώνουν με όσα ζητάει από τους άσους ο Αγριογιάννης. Το gazzetta.gr σας προσφέρει μια… γεύση από την δουλειά που γίνεται καθημερινά και κάποιες από τις πιο δύσκολες ασκήσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ