aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤα συγκινητικά λόγια του Παναγή από το κρεβάτι του πόνου

Τα συγκινητικά λόγια του Παναγή από το κρεβάτι του πόνου

Αποφασισμένος να βγει δυνατός από ακόμη μία δοκιμασία και να διαβεί τον δύσκολο δρόμο με πίστη, υπομονή και θέληση δηλώνει ο Κωνσταντίνος Παναγή. Ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας και της Εθνικής Κύπρου έστειλε μήνυμα από το κρεβάτι του πόνου λίγες μέρες μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο Βέλγιο.

Ο διεθνής πορτιέρε ευχαρίστησε την ομάδα του και την Εθνική για την στήριξη, τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης και τη σύζυγό του. Ο Παναγή υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έξω μηνίσκου κατά τη διάρκεια του αγώνα της Εθνικής Κύπρου με τη Ρωσία και θα χάσει το υπόλοιπο της περιόδου.

Αναλυτικά το μήνυμα του Παναγή

«Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τα θετικά μηνύματα και τις θερμές ευχές!! Ακόμη μια δοκιμασία και ένας δύσκολος δρόμος μπροστά μας!! Με πιστή, υπομονή, θέληση και δύναμη θα το ξεπεράσουμε και αυτό ξέροντας ότι αύτη η διαδρομή θα είναι γεμάτη με σκληρή δουλεία και πολλές εμπειρίες!

Ευχαριστώ την Εθνική Ομάδα και την οικογένεια της Ομόνοιας που για ακόμη μια φορά είναι δίπλα μου δείχνοντας την στήριξη και τον επαγγελματισμό τους! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Dr. Lagae ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός γιατρός και ίνας υπέροχος άνθρωπος! Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως πάει στους ανθρώπους που είναι συνεχώς δίπλα μου και ιδιαίτερα στη γυναίκα μου Άντρεα Νικολάου, η οποία είναι στο πλευρό μου σε κάθε δοκιμασία και σε κάθε δυσκολία!

Ας αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ