aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤα συμπεράσματα από το φιλικό με τον ΟΦΗ

Τα συμπεράσματα από το φιλικό με τον ΟΦΗ

Xρήσιμα και σημαντικά συμπεράσματα εξήγαγε η τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας από το κυριακάτικο φιλικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Κατ’ αρχάς, οι ποδοσφαιριστές πρόσθεσαν 90λεπτο ή λιγότερο χρόνο, κάτι που θα τους βοηθήσει να ετοιμαστούν ενόψει έναρξης πρωταθλήματος. Αυτός ήταν άλλωστε και ο κύριος στόχος του φιλικού.

Ισόπαλη στο πιο δυνατό της φιλικό (pics)

Μάλιστα ο λόγος που το φιλικό έγινε εκτός Κύπρου, ήταν κυρίως για να αλλάξει παραστάσεις το «τριφύλλι» για 2-3 μέρες, μετά την μακρά περίοδο προετοιμασίας και την ψυχοφθόρο αναμονή για την έναρξη του πρωταθλήματος. Από την άλλη, ωστόσο, υπήρξαν και κάποια αρνητικά από τη διεξαγωγή του χθεσινού φιλικού.

Βλέπει ΟΦΗ και… σεληνιάζεται! (video)

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε παρά πολύ κακή κατάσταση και ήταν αδύνατο να παίξεις με την μπάλα κάτω ή να δουλέψεις στοιχεία της τακτικής που απαιτούσαν καλή κυκλοφορία, ενώ και οι διαιτητές δεν βοήθησαν στο να διεξαχθεί ένα παιχνίδι με αθλητοπρεπεια, καθώς με τις αποφάσεις τους προκαλούσαν νεύρα και ένταση. Επίσης, δεν μπόρεσαν να προστατεύσουν τους παίκτες από τα δυνατά, στα όρια του αντιαθλητικού, μαρκαρίσματα των γηπεδούχων.

«Απάντηση σε όσους χαρακτήρισαν το γήπεδό μας “χωράφι”»

Πλέον, η τεχνική ηγεσία θα αξιολογήσει όλες τις πτυχές του αγώνα, με στόχο την συνέχιση της ανάπτυξης και προόδου της ομάδας, ενώ σταδιακά αναμένεται πως η ομάδα θα αρχίσει να εξέρχεται από την περίοδο προετοιμασίας και οι ρυθμοί στις προπονήσεις θα μειώνονται για να ετοιμαστούν οι ποδοσφαιριστές για τις συνθήκες πρωταθλήματος.

Την ίδια ώρα, καταβάλλεται προσπάθεια για να διεξαχθεί ένα τελευταίο φιλικό, πιθανότατα την Παρασκευή, στο οποίο θα αγωνιστούν κυρίως παίκτες που δεν έπαιξαν στο τελευταίο φιλικό ή δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής στα τελευταία φιλικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ