aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑTα stories του «πράσινου λαού»! (pics)

Tα stories του «πράσινου λαού»! (pics)

H Oμόνοια δημοσιεύει διάφορα Instagram Stories από τον κόσμο της στο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι (2-1), είτε από οπαδούς της που είδαν το ματς από τον καναπέ.

Αναλυτικά:

«Σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι ο πράσινος λαός έδωσε βροντερό παρών στο γήπεδο και έσπρωξε τους ποδοσφαιριστές μας στο “διπλό” επί του Εθνικού Άχνας. Χίλιοι και πλέον φίλοι της ομάδας μας βρέθηκαν στο Δασάκι και από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό δεν σταμάτησαν το τραγούδι, “σπρώχνοντας” με αυτό τον τρόπο την ομάδα μας στην τέταρτη φετινή επιτυχία της.

Φωτογραφίες κατά την έλευση σας στο γήπεδο, από την εξέδρα πριν την έναρξη του αγώνα και κατά τη διάρκειά του, από καφετέρειες στην Κύπρο και το εξωτερικό! Ο κάθε ένας, με τον δικό του τρόπο, στο πλευρό της ομάδας μας.

Έχουμε αναρτήσει όλα όσα μας έχετε στείλει στο story του λογαριασμού μας στο instagram (@OMONOIAfootball), αλλά τα παρουσιάζουμε και πιο κάτω. Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε!

ΟΜΟΝΟΙΑ Αιώνια!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ