aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤα στατιστικά των πρασίνων

Τα στατιστικά των πρασίνων

Εννέα ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας έχουν αγωνιστεί και στους πέντε αγώνες πρωταθλήματος, οι Άλεξ, Γουίλιαμ, Ρενάτο Μαργκάσα, Ματ Νταρμπισάιαρ, Φαμπρίσιο, Λεάντρο Γκονζάλες, Κανού, Ράφα Λόπες και Τζαρσίνιο, εκ των οποίων οι τρεις πρώτοι διατηρούν το απόλυτο σε λεπτά συμμετοχής (450΄).

Πέντε ποδοσφαιριστές έχουν ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα και στους πέντε αγώνες, οι Άλεξ, Γουίλιαμ, Ρενάτο Μαργκάσα, Ματ Νταρμπισάιαρ και Φαμπρίσιο. Τις περισσότερες φορές εισήλθε ως αλλαγή ο Ράφα Λόπες (3), ενώ από δύο φορές αγωνίστηκαν ως αναπληρωματικοί οι Φάνος Κατελάρης, Τζαρσίνιο, Λεάντρο Γκονζάλες και Χέντβιγκες Μαδούρο.

Πρώτος σκόρερ των πρασίνων παραμένει ο Ματ Νταρμπισάιαρ με τέσσερα γκολ, δύο πέτυχε ο Δημήτρης Χριστοφή και από ένα οι Ρενάτο Μαργκάσα, Άλεξ Σοάρες, Φαμπρίσιο και Λεάντρο Γκονζάλες. Πρώτος σε ασίστ ανέβηκε ο Ρενάτο Μαργκάσα που έφτασε τις τρεις, δύο έχει ο Κανού και από μία οι Ράφα Λόπες και Δημήτρης Χριστοφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ