aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑTα social media και οι παίκτες που νομίζουν πως ο κόσμος «μασάει κόνναρα»

Tα social media και οι παίκτες που νομίζουν πως ο κόσμος «μασάει κόνναρα»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Κάποιες στιγμές αναρωτιέσαι τι περιέχει το μυαλό κάποιων ποδοσφαιριστών, με ποιόν τρόπο σκέφτονται και στην προκειμένη περίπτωση, αναφερόμαστε σ’ αυτούς της Ομόνοιας. Αναρωτιέσαι εάν γνωρίζουν ποιανής ομάδας το έμβλημα έχει η φανέλα που φοράνε. Εάν τους εξήγησε κανείς σε ποιά ομάδα βρίσκονται. Από ποιάν ομάδα εργοδοτούνται και αμείβονται με πολύ περισσότερα από αυτά που αξίζουν.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Τρέχει» για μετεγγραφές

Απέναντι στο Παραλίμνι (1-1), οι πλείστοι έδειχναν πως, περιμένουν αμάν-αμάν να τελειώσει το ματς για να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους και πιστεύουν πως με μία απολογητική ανάρτησή τους στα Social Media, ο κόσμος θα συνεχίσει να τους στηρίζει με τέτοιες τραγικές εμφανίσεις και ότι «μασάει κόνναρα».

Διαβάστε επίσης: Η «πονεμένη» αλήθεια του Αναστασίου, οι ευθύνες του και το +5 από τη διαβάθμιση

«Παλέψαμε μέχρι το τέλος, αλλά κάποιες φορές το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο, συγγνώμη στους οπαδούς μας, θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί», γράφει ο ένας. «Λυπάμαι. Θέλαμε να αποχαιρετήσουμε τη χρονιά με μια νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε στα τελευταία λεπτά. Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί το 2019», γράφει ο άλλος.

Και πραγματικά τα πιστεύουν. Με όλες αυτές τις μπούρδες που αναρτούν καθημερινά στα Social Media, επιβεβαιώνουν πως ζουν σε έναν δικό τους φανταστικό κόσμο, δεν εξηγείται αλλιώς. Ε, ρε λεφτά που πάνε χαμένα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ