aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤα ποσά που γράφουν στην Ελλάδα για Φαμπιάνο

Τα ποσά που γράφουν στην Ελλάδα για Φαμπιάνο

Πολλά τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα για τον Φαμπιάνο και όπως όλα δείχνουν θα πληθαίνουν μέρα με την μέρα, αφού οι εξελίξεις τρέχουν και στην περίπτωση του Ζοσέ Σα και το ενδιαφέρον της Γούλβς για τον Πορτογάλο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Το δημοσίευμα:

Εδώ το sportdog έψαξε, ρώτησε και έμαθε ότι η επόμενη μέρα περιλαμβάνει έναν Βραζιλιάνο από την Κύπρο! Ο λόγος γίνεται για τον Φαμπιάνο, της Ομόνοιας, αφού οι πληροφορίες τού sportdog από τη Μεγαλόνησο αναφέρουν ότι εφόσον αποχωρήσει με πώληση ο Σα, οι Πειραιώτες θα κινηθούν για την απόκτηση του Φαμπιάνο.

Όχι, δεν υπάρχει για την ώρα κάποια συγκεκριμένη συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά όλα δείχνουν ότι υπάρχει το έδαφος για τη συμφωνία. Οι Ερυθρόλευκοι, άλλωστε, έχουν την άνεση να καλύψουν τις απαιτήσεις τής Ομόνοιας για την παραχώρηση του Φαμπιάνο, που δεν είναι ούτε στα 2 εκατ. ευρώ όπως γράφουν στην Κύπρο αλλά ούτε και στις 600.00 ευρώ όπως γράφουν στην Ελλάδα. Με ένα ποσό λίγο πάνω από το 1 εκατ. ευρώ ο Βραζιλιάνος θα ετοιμάσει τις βαλίτσες του και θα έρθει στο Λιμάνι..

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ