aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤα πήρε στο κρανίο ο Φερέρα σε ερώτηση για… πλάνο κουτουρού

Τα πήρε στο κρανίο ο Φερέρα σε ερώτηση για… πλάνο κουτουρού

Τα πήρε στο κρανίο ο Γιανίκ Φερέρα μετά από ερώτηση δημοσιογράφου, στη συνέντευξη Τύπου έπειτα από τη βαριά ήττα της Ομόνοιας από τον ΑΠΟΕΛ.

Το αρχικό σχόλιο του προπονητή των πρασίνων: «Ξεκινήσαμε καλά, είχαμε καλές στιγμές για 2.5 λεπτά, όμως στη συνέχεια ήμασταν δεύτεροι στη μπάλα, δεν κερδίζαμε τίποτα, όμως μερικές φορές δεν παίζεις σωστά και χάνεις το παιχνίδι, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Ήταν κακή μέρα. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε μονομαχίες, μπαλιές, όμως δεν τα καταφέραμε, ούτε καν να αντιδράσουμε. Η ζωή μας έγινε δυσκολότερη μετά την κόκκινη κάρτα. Ευελπιστούσαμε ότι θα πάμε με το 0-0 στα αποδυτήρια, όμως δεν τα καταφέραμε ως ομάδα. Ο αντίπαλος άξιζε να προηγηθεί, στο δεύτερο μέρος προσπαθούσαμε να αντιδράσουμε, όμως αυτό δεν έγινε με αποτέλεσμα να σημειωθεί αυτό που είδαμε στο ΓΣΠ».

Σε τοποθέτηση δημοσιογράφου ότι η Ομόνοια έπαιξε κουτουρού: «Πιστεύεις ότι δεν είχαμε πλάνο; Θεωρείτε ότι πληρώνομαι από την ομάδα για να μην κάνω τίποτα; Φαινόταν ότι δεν είχαμε πλάνο, όμως δε σημαίνει ότι πληρώνομαι για να μη κάνω τίποτα. Δουλέψαμε αυτές τις εβδομάδες. Μπορώ να σου δείξω όσα έγιναν στις προπονήσεις. Είμαι απογοητευμένος και η ευθύνη είναι δική μου. Πρέπει να προσέξεις λίγο, τον τρόπο που υποβάλλεις τις ερωτήσεις σου. Είσαι δημοσιογράφος ή φανατικός οπαδός; Αν έρχεσαι για να κάνεις ερωτήσεις δεκτό, το άλλο, είναι για να εκφράζεις απόψεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ