aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΤα πέναλτι που ζήτησαν Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος»

Τα πέναλτι που ζήτησαν Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος»

Νωρίς – νωρίς στον αγώνα της Νέας Σαλαμίνας με την Ομόνοια στο «Αμμόχωστος» για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος καταγράφηκε η πρώτη αμφισβητούμενη φάση.

Ο Ορτέγα στο 3’ ήταν κάτοχος της μπάλας και μπήκε στην αντίπαλη περιοχή με τον Τσαμπούρη να επιχειρεί να τον μαρκάρει και τον Κολομβιανό επιτελικό μέσο να πέφτει στο έδαφος.

Διαβάστε επίσης: Live: Νέα Σαλαμίνα – Ομόνοια

Στις πολλές επαναληπτικές προβολές της Cytavision φάνηκε ότι ο Ελλαδίτης ήρθε σε επαφή με τον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης Νικόλας Νεοκλέους δεν καταλόγισε την παράβαση, κρίνοντας ότι δεν ήταν ικανή για να ανατρέψει τον Ορτέγα.

Στο 36′ του αγώνα, με το σκορ στο 2-0, ήταν η σειρά της Νέας Σαλαμίνας να διαμαρτυρηθεί για πέναλτι σε ανατροπή σε ανατροπή του Τινστέλ από τον Γκόμεθ. Οι επαναληπτικές προβολές έδειξαν ότι ο μέσος της Ομόνοιας μάρκαρε αντικανονικά τον παίκτη της Νέας Σαλαμίνας και θα έπρεπε ο διαιτητής της αναμέτρησης να καταλογίσει την εσχάτη των ποινών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ