aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Τα παιδιά της γειτονιάς μας το γιορτάζουνε»

«Τα παιδιά της γειτονιάς μας το γιορτάζουνε»

Η Θύρα 9 με ανακοίνωση της ενημερώνει για τις εγγραφές μελών στο σύνδεσμο, που φέτος κλείνει 25 χρόνια!

Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες:

«Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9 περήφανε πράσινε Λαε, επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα μέλη ΘΥΡΑ 9 για την νέα χρονιά 2017-18. Η φετινή χρονιά όπως ήδη καταλάβετε από την χθεσινή προπόνηση θα είναι ξεχωριστή και σημαντική για τον κάθε Θυραεννιώτη.

Σε λίγους μήνες κλείνουμε αισίως τα 25 χρόνια μας και αυτό συνεπάγεται με γιορτή σε κάθε γειτονιά, σε κάθε πόλη, σε κάθε γήπεδο και γενικά σε κάθε μήκος και πλάτος του νησιού. Έτσι ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για μια χρονιά που θα αφήσει εποχή! Για αυτό τον λόγο κάνουμε κάλεσμα σε όλους σας όπως μας στηρίξετε με την εγγραφή μέλους για όλα αυτά που θα ακολουθήσουν εντός αλλά και εκτός γηπέδων.

Η φετινή χρονιαία συνδρομή είναι κατά 5 ευρώ πιο πάνω δηλαδή στα 20 ευρώ και θα δίνεται συλλεκτική φανέλα για τα 25χρονά μας όπως και κάρτα μέλους. Η απόφαση για αύξηση της φετινής συνδρομής ήταν μονόδρομος γιατί εμείς δεν μάθαμε να μας σπονσάρουν αλλά ούτε να μας τα “χώνουν”. Έχουμε μάθει μια ζωή να στεκόμαστε στα πόδια μας και αυτό έχουμε σκοπό να κάνουμε και φέτος στην σημαντικότερη χρονιά μας. Παράλληλα ενημερώνουμε πως όποιος γραφτεί μέλος στην πόλη του τα 5 ευρώ ενισχύουν το τοπικό ταμείο. Με αυτό τον τρόπο βοηθούμε και τα κλιμάκια μας αλλά και γενικότερα την Θύρα 9.

Τέλος, εγγραφές μελών Θύρα 9 θα έχουμε για πρώτη φορά την Κυριακή στις Πλάτρες. Μαζί με την εγγραφή μέλους θα δίνεται την ίδια ώρα η συλλεκτική φανέλα και η κάρτα μέλους. Πάμε δυνατά λοιπόν για ακόμα μια χρονιά να υπενθυμίσουμε σε όλους ποιος κάνει κουμάντο σε αυτό το νησί Πάμε δυνατά για ακόμα μια χρονιά να τους δείξουμε πως γιορτάζει η Θύρα 9.

Τα παιδιά της γειτονιάς μας το γιορτάζουνε – 25 χρόνια Θύρα 9.

Υ.Γ. Όλες οι πληροφορίες για τις Πλάτρες σε ανακοίνωση μας την Πέμπτη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ