aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤα όνειρα της «πράσινα»

Τα όνειρα της «πράσινα»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Πιο ξεκάθαρος δεν θα μπορούσε να είναι ο στόχος της Ομόνοιας στη σημερινή πρεμιέρα με αντίπαλο τον Ερμή στο κεκλεισμένων των θυρών ΓΣΠ (Primetel, ώρα 18:00). Θα επιδιώξει, δηλαδή, να πάρει με μανία το πρώτο τρίποντο της σεζόν για ν’ αρχίσει με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθεια προς την υλοποίηση των στόχων της στο νέο πρωτάθλημα.

Παραλλήλως, η ομάδα του Τζον Κάρβερ θα προσπαθήσει με την παρουσία της στον αγωνιστικό χώρο να δώσει πειστικές αποδείξεις πως βρίσκεται στον σωστό δρόμο ενόψει της δύσκολης συνέχειας του «μαραθωνίου».

Η εμφάνιση, πάντως, του «τριφυλλιού» στο τελευταίο φιλικό με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό έστειλε αισιόδοξα μηνύματα και άπαντες πιστεύουν ότι παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θα αποδίδει όλο και καλύτερα.

Γι’ αυτό ο Άγγλος τεχνικός δεν αναμένεται να διαφοροποιήσει ιδιαίτερα τα πλάνα του σε σχέση με την πετυχημένη πρόβα τζενεράλε κόντρα στους πράσινους της Αθήνας. Έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση των περισσότερων παικτών του και θα τους δώσει φανέλα βασικού, ελπίζοντας ότι θα τον βγάλουν ασπροπρόσωπο.

Και επειδή κάθε αρχή είναι δύσκολη και πάντα μια πρεμιέρα κρύβει παγίδες, ιδιαίτερα για τις ομάδες που θεωρούνται φαβορί όπως στην προκειμένη περίπτωση η Ομόνοια, το «αφεντικό» των πρασίνων φρόντισε να προειδοποιήσει τους παίκτες του για να μην πέσουν θύμα έκπληξης. Υπάρχει μια σχετική εικόνα για τον σημερινό αντίπαλο, αφού στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι υπήρχε κατάσκοπος από το τεχνικό επιτελείο της Ομόνοιας.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ο Τζον Κάρβερ δεν υπολογίζει τις υπηρεσίες του Μπαντιμπάνγκα, ο οποίος είναι εκτός πλάνων και θα αποχωρήσει από την ομάδα, του τραυματία Ρουσιά, ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης και θα είναι έτοιμος αρχές Σεπτεμβρίου, καθώς επίσης οι Λούβαρης και Παναγιώτου, οι οποίοι είναι ανέτοιμοι.

Υπενθυμίζουμε ότι η σημερινή αναμέτρηση είναι κεκλεισμένων των θυρών και δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν συνταξιούχοι (άνδρες και γυναίκες πέραν των 65 ετών), παιδιά μέχρι 12 ετών συνοδευόμενα από τη μητέρα τους, καθώς και άτομα που χρησιμοποιούν αναπηρικό τροχοκάθισμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ