aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤα οφέλη είναι πολύ περισσότερα από ένα τρίποντο!

Τα οφέλη είναι πολύ περισσότερα από ένα τρίποντο!

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Άργησε να έλθει το γκολ, αλλά πήρε την ουσία η Ομόνοια στον αγώνα κόντρα στην Καρμιώτισσα (1-0). Η ομάδα της Λευκωσίας διαθέτει έναν επιθετικό-ορισμός του ποδοσφαιρικού killer, που ακούει στο όνομα Ματ Ντάρμπισαϊρ, και είναι αυτός που μέχρι στιγμής είχε πάντοτε τη λύση όταν η ομάδα τα έβρισκε… σκούρα. Ας μην ξεχνάμε, όμως, και την συνεργασία Ρουσιά – Σέρινταν, με τον πρώτο να δίνει την μπάλα, και τον δεύτερο να πιάνει το σουτ που ανάγκασε τον Νταγκόγιεβιτς σε ασταθή επέμβαση.

Ο Τζον Κάρβερ προχώρησε σε τρεις αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον Εθνικό, άλλαξε μεν το σχήμα του, αλλά η επιθετικότητα των πρασίνων ήταν αισθητή, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Συγκεκριμένα ο Παναγιώτου (Φιλιώτης) αντικατέστησε τον Κωνσταντινίδη o οποίος χρειαζόταν ανάσες, ενώ αντί του Φλορέσκου άρχισε ο Κύπρου. Κάτω από τα δοκάρια έκανε ντεμπούτο ο Κρέσιτς ο οποίος εξουδετέρωσε κάθε κίνδυνο όποτε χρειάστηκε.

Στα θετικά της αγωνιστικής παρουσίας του «τριφυλλιού», ήταν ο σταθερός Όρσουλιτς που ανέκοψε σωτήρια επιθετική ενέργεια του Πόλιανετς στο 52’, ο μαχητικός Κατελάρης που έμοιαζε να μην δεχόταν να χάσει τη μπάλα, ενώ ο Κλέιτον αν και δεν σκόραρε, ήταν κίνδυνος-«θάνατος» για την αντίπαλη άμυνα. Ο νεαρός Παναγιώτου είχε επίσης μια μεστή παρουσία, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο δεν δίστασε να κινηθεί -και- επιθετικά μπαίνοντας στην αντίπαλη περιοχή (67’).

Όσο για τις τρεις αλλαγές (46’ Σέρινταν, 58’ Φλορέσκου, 81’ Ρουσιάς), βοήθησαν ώστε να πάρουν τη νίκη οι πράσινοι, αφού από το σουτ του Ιρλανδού κατάφερε να σκοράρει ο επερχόμενος Ντάρμπισαϊρ, ενώ ο ξεκούραστος Ρουμάνος φρέσκαρε την αμυντική γραμμή.

Στεναχώρια προσωρινή, προκάλεσε η αναγκαστική αλλαγή του Χριστοφή στο ημίχρονο, ο οποίος ένοιωσε ενόχληση έπειτα από χτύπημα που δέχτηκε. Ο Κύπριος επιθετικός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα ξεκαθαρίσει αν μπορεί να τον υπολογίζει ο Κάρβερ για τον αγώνα της Τετάρτης (11/01) με τον Εθνικό Άχνας για τον β’ γύρο του κυπέλλυ (ΓΣΠ – 17:00).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ