aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤα νεότερα με Χριστοφή και Ντάρμπισαϊαρ

Τα νεότερα με Χριστοφή και Ντάρμπισαϊαρ

Αύριο (05/11) θα γνωρίζουν στην Ομόνοια τη σοβαρότητα του προβλήματος που αποκόμισε ο Δημήτρης Χριστοφή στον προσαγωγό στο παιχνίδι με τον Ερμή και αναλόγως θα αποφασιστεί και το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει στη συνέχεια και αν θα προλάβει το ματς με τη Δόξα. Οι πιθανότητες για την ώρα είναι περιορισμένες.

Ο Ματ Ντέρμπισαϊρ αναμένεται να είναι και πάλι στην αποστολή, αλλά δύσκολα θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα και τη θέση του σε τέτοιο ενδεχόμενο θα πάρει και πάλι ο Νταβίδ Ραμίρες. Δεδομένη η απουσία των Σάσα Ζίβετς, Μικαέλ Γκαφούρ, Χουανάν Εντρένα και του μόνιμα απόντα Γκρίνιτζ. Επανέρχεται ο Λόπεθ, που απουσίασε λόγω καρτών.

Με τους ποδοσφαιριστές που είναι διαθέσιμοι θα δουλέψει ο Αναστασίου, με στόχο η ομάδα του να παρουσιάσει περαιτέρω βελτίωση και το κυριότερο να ξεπεράσει νικηφόρα το εμπόδιο της Δόξας. Παράλληλα ο Ελλαδίτης τεχνικός σε συνεργασία με τη διοίκηση, αναζητεί γυμναστή που θα πλαισιώσει το τεχνικό τιμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ